Dzień Dziecka (1) Oferta dodatkowych atrakcji z okazji dnia dziecka to ściema i nabijanie ludzi... Aga Super miejsce ale zblazowane panie z obsługi bardzo zaniżają dobre wrażenie (2) Na dzień dobry zniechęcona pani przywitała nas machnięciem głowy,... Ela Baaaaaaaaaaardzo drogo (1) Byłem dzisiaj z synem i chciałem żeby pobawił się 1 godzinę ponieważ tyle... Adrian
Świetna zabawa (1) Odwiedziliśmy Loopy's pierwszy raz z dwójką dzieci 13- latkiem i 3 latkiem.... Kasia coraz gorzej (1) Witam serdecznie, zgadzam się z przedmówcami - kłęby kurzu wołają o pomstę do... mamusia Bez fajerwerków (1) Plac zabaw- fajny, można sobie zdrowo pohasać. Ale dodatkowe opłaty to... Mamcia Sala super, ale można się bardziej postarać (1) Nie będę pisać o zaletach. Wymieniono je w poprzednich wpisach. Sala podoba... Piotruś ... (2) w lutym 2011roku wybralam sie z 1,5roczna corka do loopys world... oczywiscie... paola super! (1) Wyśmienita zabawa! pierwszy taki plac gdzie mogę się bawić razem z dzieckiem,... Tomasz nic specjalnego (1) Byłam dzisiaj z córką (4 latka) i miałam wrażenie, że chodzi przede wszystkim... Isa Dobra zabawa, ale... (1) Polecam, świetna zabawa również dla dorosłych, jednak brud jaki tam panuje to... ja rewelacja (1) Byliśmy wczoraj z rodziną było super, ja wyhasałam się jak dziecko :D mój 2... Wiola podobało się (1) Jak dla mnie nie ma sie za bardzo do czego przyczepić. Córka z uśmiechem od... Ania Fajna zabawa (3) Najważniejsze po mojej wizycie Loopys World to zadowolone moje dzieci 11 i 8... Kycha Urodzinki 8 stycznia (2) na początku bardzo bałam się organizować synowi urodziny, po przeczytaniu... jedna z mam Mieszane uczucia (1) PLUSY: 1) duży plac, zabawy mnóstwo 2) w miarę bezpiecznie, jedynie te dwa... gosiareczka Coś innego...?! (1) Spedziłem tam z synkiem prawie 3 godziny.Trudno oceniać i polecić lub nie... michu :) Plac zabaw polecamy restauracji mówimy wielkie NIEEEEEEEEEE (1) Byliśmy na placu zabaw z 2 letnią córką Plac zabaw ok zarówno dla dzieci jak... Marta URODZINOWA PARTYZANTKA (1) 27 listopada 2010 byłam gościem na urodzinach wraz z dwójką moich dzieci... KG polecam (1) Wszyscy narzekają, że tam strasznie drogo i niemiła obsługa i duże kolejki.... patrycja