Teoria - tak, praktyka nie (2) Witam. Zajęcia teoretyczne jak najbardziej ok - wykłady przeprowadzane... Kama zdecydowanie tak!!! (1) zdecydowanie polecam, zarówno ze względu na instruktorów jak i przystępność... AniaZ. Polecam mixa! (1) Super klimat, przystępne ceny, bardzo dobry poziom nauczania, znakomici... Aleksandra
Jak najbardziej polecam! (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone przez pana Krzysztofa były samą przyjemnością.... Zadowolona GORĄCO POLECAM !!! (1) Szczególne podziękowania dla p. Jacka, który tak skutecznie przygotował mnie... Wdzięczna kursantka gorąco polecam (1) Witam. Zajęcia teoretyczne jak i praktyczne miałam z Panem Krzysztofem.... Malwina Polecam! (1) Właśnie zdałam za drugim podejściem egzamin kat.B (pierwszy był nieudany,... Marta P. Warte uwagi. (1) Zapewniają solidne przygotowanie, zarówno teoretyczne, jaki i praktyczne.... M. Tkaczyk Polecam (1) Miałem lekcje z Instrukotrem Bodakiem, moja siostra również zdawała w Mixie... Robert POLECAM JAZDY z DARIUSZEM (1) Witam serdecznie czytelnikow :) wprawdzie korzystalem tylko z czesci uslug... Krystian Smugaj NAJLEPSZA SZKÓŁKA W TRÓJMIEŚCIE!!! (1) Instruktorzy bardzo sympatyczni, super przygotowują do egzaminu państwowego.... Marta Gorąco Polecam!!! (1) Polecam Tą szkołę jazdy, super obsługa i miły instruktor. W przyszłym roku na... Adam Kategoria B - Polecam (2) Witam Kurs ukończyłam w niejakim ośrodku Polmozbyt w Gdańsku :( Po kilku nie... Dorota PODZIĘKOWANIA :) (1) Serdeczne podziękowania dla Pani Alicji, która jest profesjonalistką w swoim... Marta K. Polecam. (1) Odbyłem kurs na kat. A, choć wcześniej nie jeździłem na motocyklu egzamin... Zbyszek R. kurs na kat. A (1) osobiście szkoliłem się na egzamin do prawa jazdy kat. A (posiadam już kat.... Kowal POLECAM! (1) Witam. Kurs na prawo jazdy skończyłam 4 lata tamu, nie zdałam w Suwałkach i... Joanna Jedna z najlepszych szkól jazdy!!! (1) Jeździłem z P.Jarkiem i P.Jackiem i jestem bardzo zadowolony zarówno z... Tadek Polecam!!! (1) Kurs w osk mix zaczęłam w maju. Szkoła spełniła moje oczekiwania pod każdym... Aneta Polecam ! (1) Przed paroma dniami zdałem prawo jazdy kat. A. (przed kursem nigdy wcześniej... Maciej Szczykowski