Karolina - opinia (1) Szczerze polecam. Ciekawie prowadzona teoria i bardzo cierpliwy instruktor... Karolina Polecam kurs prawa jazdy kat A (1) Po konkretnej rozmowie telefonicznej zdecydowałem się na kurs u Pana Jacka.... tomek jeśli kurs to tylko w osk mix (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście niskie ceny najwyzsza jakość. Jesli ktoś szuka... Bartek
Zdecydowanie polecam (1) Zachęcony dobrymi opiniami pojawiłem się w OSK Mix po pewnej przerwie po... FM :) (1) Szkoła na pewno godna polecenia, jeżeli startujemy na prawo jazdy kat A.... DK MIX NAJLEPSZA SZKOŁA POD KAŻDYM WZGLĘDEM ! (1) KURS JAK KAŻDY , ALE PODEJŚCIE INSTRUKTORA DO KURSANTA INDYWIDUALNE. P.JACEK... EWA Polecam (1) Bardzo Polecam ten ośrodek, instruktorzy uczą spokojnie i konsekwentnie,... Michał Węglarz POLECAM!!! (1) Egzamin zdany wczoraj, za drugim razem:) Jazdy z Panem Krzysztofem super,... Patrycja Katarzyna - opinia (1) Egzamin zdałam za pierwszym razem:)Wielkie dzieki dla p.Krzysztofa,za... Katarzyna Polecam.!! ;) (1) Właśnie wróciłem z egzaminu który zdałem za pierwszym razem.! dzięki p.Alicji... Marcin POLECAM OSK MIX ! (1) Właśnie wróciłem z egzaminu państwowego, zdałem go za pierwszym razem! Pani... Tomasz B POLECAM !! (1) Kurs odbyłam w innym ośrodku i po 3 niezdanych egzaminach wykupiłam jazdy w... Sylwia Zdać prawo jazdy za pierwszym razem? Dzięki nauce w OSK MIX to banalnie proste! Polecam! (2) Miałam przyjemność odbyć kurs prawa jazdy kat. A w OSK MIX. Wszystkim, którzy... Paulina H. Instruktorowi Darkowi mówimy stanowcze NIE !!! (2) Instruktor Darek - nieprofesjonalny, wzbudza lęk i stresuje, przez co robimy... Ania Witek - opinia (1) Naprawdę polecam tą szkołę i p. Jacka. Spoko gość który potrafi wytłumaczyć o... Witek Prawo jazdy Kat. A (2) Zdałem za 1 razem bez żadnych problemów. Instruktor Jacek - super. Człowiek... Mateusz Raczej nie polecam ... ! (3) Na kursy uczęszczałem jakiś czas temu... Teoria prowadzona nawet w dość... Kubica Polecam szkołę OSK Mix dla przyszłych motocyklistów (1) Uczestniczyłem w kursie na prawo jazdy kat. A w okresie maj-lipiec. Wcześniej... Andrzej kat. A (1) Z perspektywy posiadacza kat. A, B i C zdecydowanie polecam wszystkim OSKMIX.... jacek w. Świetna nauka jazdy (1) Polecam ten ośrodek ! Przekaz informacji bardzo jasny, wzbogacony o... Krzysztof