zajebioza (1) Zdałam za drugim razem i jestem teraz najbardziej szczęśliwą babką w Gdańsku.... Katarzyna D. Profesjonalny kurs, polecam !!! (1) Nie żałuje,że zdecydowałam się na kurs w OSK MIX.Było to moje drugie... Marta Ś Polecam i tak i nie :) (1) ZDECYDOWANIE chciałam polecić panią Alicje !!!!!świetna ciepła osoba,... była kursantka
polecam!! (1) witam, z usług ośrodka korzystałam w okresie 11/2010-05/2011.na wykłady... Jowita B. Polecam! (1) Kurs praktyczny (kat.B) robiłam pod czujnym okiem Pani Alicji i myślę, że w... Asia Profesjonalizm (1) Nie robiłam w tym ośrodku całego kursu (wzielam tylko trzy godziny... Ginevra Nie pollecam jazd z instruktorem Darkiem. (3) Podczas kursu na prawo jazdy w OSK Mix brakowało mi przede wszystkim... Niezadowolona polecam (1) Jazdy zaczynałem pod okiem pana Michała (słyszłem że juz tam nie pracuje -... Rafał Polecam! (1) Kursu na prawo jazdy kategorii B nie robiłam w tym ośrodku i niestety nauka... Patrycja R POLECAM (1) Bardzo dobry ośrodek szkolenia kierowców. Polecam wszystkim zainteresowanym. Danny POLECAM PRZYSZŁYM MOTOCYKLISTOM!!! (2) Ośrodek jak najbardziej godny polecenia, w szczególności dla motocyklistów.... Piotr M. dziekuje :) (1) Kurs zrobilam w 2007r. i zdalam za pierwszym razem :) Wszystko dzieki... Asia Miło było (1) Uczyłem się w tej szkole dwa lata temu ale egzamin zdałem dopiero w tym roku... Michał NIE POLECAM (2) Koszmarne podejscie do kursanta - instruktor niestety nie opanowal sztuki... Marta Przyslę tu moje dzieci (1) Polecam, kurs prowadzony bardzo dobrze. Szkolenie poaktyczne na motocyklu... Jarek Bardzo dobra szkoła jazdy (1) Byłem jak najbardziej zadowolony z organizowanego kursu. Wszystko zaczęło się... Sławomir Wiktor Kozłowski Polecam ! ! (1) Wszystko świetnie przeprowadzone,jestem pod wielkim zachwytem. Teoria i... Przemysław Polecam (1) Zajęcia teoretyczne odbyłam pół na pół z p. Darkiem i p.Krzysztofem, i... Magda wykłady ok, jazdy - nieszczególnie (2) Z wykładów zawsze wychodziłam mega zadowolona, bo w sposób bardzo dokładny a... anna m. Polecam! :) (1) Zdałam egzamin za pierwszym razem:) Chciałabym podziękować Panu Krzysiowi za... Ola Ż.