KATEGORIA A POLECAM :) (2) Jestem osoba ktora przed przystapieniem na kurs , nigdy nie miala stycznosci... ELMA Profesjonalna nauka (1) Nauka w tej szkole pozwoliła mi zdać egzamin na prawo jazdy kat. A za... Rafał Marchlewicz kurs na prawo jazdy kay. A (2) Wszystkim POLECAM właśnie ten ośrodek szkolenia motocyklistów! Przede... Kinga Zań
POLECAM!!! (2) Polecam,polecam, polecam!!! Tym którzy chcą się; po pierwsze nauczyć... Hania świetny OSK!!! (2) Jestem absolwentem OSK MIX i od niedawna szczęśliwym posiadaczem prawa... Maciej Piskorski Polecam (1) Zajęcia teoretyczne miałam z 4 instruktorami i już podczas tych zajęć... Karolina Super Osrodek (1) Witam wszystkich, jestem bardzo zadowolony z tej szkoly ;) Zdalem za... Janusz POLECAM POLECAM !! (2) najlepsza szkoła w mieście,świetni instruktorzy szczególnie polecam naukę u... Iza. MEGA ZADOWLOLENIE (1) Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia..... teoria prowadzona przez Pana... Michał Gajko Polecam! (1) Teoria prowadzona profesjonalnie, ciekawie oraz z dowcipem :-) Jazdy miałem... Marcin W. Nie boję się jeździć (1) Zdecydowałam się na kurs w Mixie po części sugerując się opiniami na tym... Ania M. Polecam (1) Zdałam hurrrra, ( za trzecim razem ). Wykłady prowadził Pan Tomek. Były... aga k. Polecam :) (2) Wykłady prowadzone przez Pana Tomka, były ciekawe i bardzo zajmujące,... Małgosia SZCZERZE POLECAM (1) Wybór ośrodka Pana Jacka uważam za trafny. Wykłady prowadzone są przez Pana... Sebastian godni polecenia (2) Była to moja druga szkoła jazdy, więc miałam porównanie. Poprzednia szkoła... matmatah Polecam (1) Wszystkim polecam ten ośrodek. Zajecia z zakresu teorii prowadzone rzetelnie... Kuba super SUPER super (1) naprawdę bardzo polecam ośrodek szkolenia MIX !!! w szczególności Panią... Magda K. Z czystym sumieniem polecam. (1) Na początku tego roku zgłosiłem się do pani Alicji w sprawie kursu... Michał Polecam w 100% ! (1) Zdałam za 4 razem, ale to tylko mój stres w 2 przypadkach mnie zjadł! Jak... Monia! profesjonaliści (1) Rzetelność, uczciwość a przede wszystkim skuteczność Pana Jacka i Pani Alicji... Dorota Z.