Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 cz.6

Zakładam nowy wątek bo tamten już strasznie długi;))

Ostatnia lista:
*LIPIEC*
01.07. Agata
01.07. Bezglutek/SYNEK
04.07. asski /SYNEK
07.07. -mTusia- / CÓRECZKA
07.07.-kararinah-/CÓRECZKA
08.07. pillotka / SYNEK
10.07. agusia-gdansk/SYNEK
10.07. Antoza
10.07. emimar
11.07. izabell_/SYNEK
12.07. anuusia
14.07. mentorka / SYNEK Julek
16.07. eni_a/ CÓRECZKA
17.07. Dumelek / SYNEK
19.07. połaniecka
20.07 panna z mokrą głową \ SYNEK
20.07. Ananao/ SYNEK Kubuś
21.07 asienkaj
23.07. Yevele
23.07. Aknah/SYNEK
23.07. Kamyczek1234/CÓRECZKA
24.07. Basieniak / CÓRECZKA Wiktoria

*SIERPIEŃ*
01.08. Gosia
03.08. Aniulek_80
07.08 Betti_174
11.08. Madzik /SYNEK
17.08 Sensimilia / SYNEK
20.08. Francess
24.08. Kasiula1986
27.08 pszczoola /raczej SYNEK
31.08 Aisak/ raczej CÓRECZKA

I linki do poprzedniego wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-LIPCOWO-SIERPNIOWE-2013-CZ-5-t452117,1,130.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 cz.6

W sobotę 13go minęło u Nas 19 tygodni ( 4 miesiące, 3 tygodnie ) i dziś zauważyłam, że wczoraj miałam półmetek 2go trymestru :)

chyba że znajdziesz miejsce gdzieś za hotelem ...

ok dzieki

Asiankaj - na przeciwko Dworca Głównego dokładnie. Musisz szukać miejsca gdzieś w uliczkach, ale pamiętaj, że to strefa. Zaraz obok hotelu jest strzeżony parking wielopoziomowy, oczywiście płatny.

dziewczyny a powiedzcie mi gdzie dokladnie jest ten Hotel i gdzie najlepiej tam autem sie zatrzymac ?

Wydaje mi się, że dziś idzie dużo mniej dziewczyn, bo nawet na forum pojawiły się wątki z zaproszeniem :) Więc może nie trzeba będzie się tak zmieniać.
Piękny dzień! :D

Wczoraj zaczęłam trzeci trymestr i - tak jak się obawiałam, - zaczęły się problemy. Rano robiłam porządki w szafie młodego (wyrzucił WSZYSTKIE rzeczy z szafy) i za dużo się schylałam. Coś mi strzeliło w plecach i miałam problemy z chodzeniem (w sensie bolało). Po nocy jest ok, ale czuję, że się zaczyna.. ;)

Na BM było kilka sal, które się zmieniało ;)
Trzymam kciuki za dziewczyny które idą dzisiaj, wygrajcie coś fajnego! :)

Cześć Dziewczyny, podobnie jak Wam głowa mi spuchła od hałasu na ŚM. Na początku siedziałam jeszcze przy samych dzieciach, więc tam to już w o ogóle można było zwariować. Mimo to było fajnie i miło było Was zobaczyć, poza tym udało się zgarnąć książkę Pauliny Holtz, więc ostatecznie warsztaty na plus.
Na bezpiecznego nie idę, trzymam kciuki za Was, żebyście wygrały jakieś fajne nagrody :)
Ja dzisiaj wypełniam pity, ble.
Miłego dnia, pogoda sprzyja :)

ja będę sama, jak ostatnio :)
na którą się umawiamy i czy idziemy na te same miejsca co byłyśmy na ŚM ???

Hej dziewczyny
to co spotykamy siędzisiaj na bezpiecznym maluchu :)
ja będe napewno wraz z mężem

Dzieci było zatrzęsienie, naprawdę :) Chyba z całego miasta się zjechały ;)
Się dotlenił i teraz śpi, już drugą godzinę. Bez obiadu poległ, taki był wymęczony :) No i łódki oglądaliśmy dziś i pokazywałam mu co to ster, co to miecz, co do śruba. Nie do końca wiem, czy dobrze, ale się bardzo starałam ;) Oglądał też optymista z każdej strony i chyba mu się bardzo spodobał, może jeszcze wyrośnie z niego żeglarz :)

Sensimilia - ja nie mam nikogo do polecenia.

aknahh - fakt, na LM było fajnie :) ŚM bliżej do bezpiecznego niż do LM..? jak nie było tak fajnie, jak na lm, to chyba nie mam czego żałować.

u nas słaba noc, chyba z 6 razy musiałam wstawać do Synka. Rano obudził się z płaczem i to o godzinę za wcześnie. Do tego z temperaturą.. Do południa był trochę marudny i przytulaśny, ale temperatura zniknęła, więc pojechaliśmy do mojej Mamy na prawie 3h. Teraz ma drzemkę, ale znów jest stan podgorączkowy. Może Mu następna piątka wychodzi..?

na ten wrack race w kolibkach to Mąż mówił, żebym Małego zabrała (sam będzie niestety w pracy), ale zobaczymy, jaka będzie pogoda i samopoczucie. No i nigdy nie byłam na takiej imprezie..

Panno - to udało Wam się pobawić przed tym deszczem :)

Ja też w końcu nie dotarłam na świadomą, bo w przedszkolu syna wyskoczyło zebranie, a sprawa była pilna, bo zmieniła się nagle pani prowadząca i chciałam być i poznać wszystkie szczegóły.

Jotenk a- pochwal się, co zgarnęłaś? I jak się czujesz?? Co lekarz mówi?

Byłam dziś z młodym na placu zabaw, dwie godziny mnie wymęczył, głównie musiałam go huśtać a stać mi się chce tak sobie ;) Ile dzieciaków było, to nikt chyba nie wie. Wszyscy się rzucili na wiosnę :) Widziałam też dziewczyny w ciąży, jak biedne latały za swoimi starszymi pociechami ;)

Co do terminu to bardzo jestem ciekawa, czy uda mi się urodzić przed czasem. Pierwsza ciąża skończyła się w 43. tygodniu :)) Więc mam raczej tendencje do przenaszania. Postanowiłam ćwiczenia z fitnessu z AWF robić też w domu, po wczorajszych zajęciach miałam małe zakwasy na brzuchu i udach :)

No i niedługo mnie czeka glukoza, ale na szczęście tylko 50 g, zlitował się lekarz :)

Hej :)))
Piękny dzień się zapowiada. Ja troszkę posprzątałam,pranie zrobiłam i zaraz na spacer korzystać ze słońca;) Chciałam posortować ciuszki dla maluszka rozmiarami jakoś przygotować do prania,ale przeraziła mnie ich ilość i na dziś odpuściłam bo zejdzie mi pół dnia pocieszam się,że mam jeszcze czas, a szkoda mi pogody.

Kasiula-My akurat wyjątkowo jutro odpuszczamy mecz,chociaż chodzimy w miarę możliwości zawsze Ksawier uwielbia mecze,ale jutro Wrak Race na Kolibkach co zdarza się rzadziej niż mecze Lechii. Trzymam kciuki razem z Tobą za wygraną hihi;))
Milego dnia

Witam słonecznie dziewczyny =)

Jak tam dzionek mija ? Ja dopiero co wstałam, mam takiego lenia jak nie wiem cio, he he :) Zaraz sie ogarnę, pranie zrobię a potem po bilety na jutrzejszy mecz piłki nożnej Lechii Gdańsk z Jagiellonią Białystok.

Zobaczymy kto wygra...

eni_a, czyli dobrze pisałam, ze warsztaty rozpoczynają się o 17.00, a rejestracja na warsztaty o 16.30

mi tylko wysłali wczoraj tego e-maila a dziś nic, ja pierniczę taki kontakt ... ;(

No widzisz Kasiu, parę godzin różnicy i wiadomości trochę inne:
"Witamy,
Dziękujemy za zainteresowanie Kampanią Bezpieczny Maluch.
Potwierdzamy wpisanie Państwa na listę uczestników warsztatów w Gdańsku
Spotkanie odbędzie się dnia 15.04.2013 w godzinach: 16.30-20.30.
Miejsce: Hotel Scandic, ul. Podwale Grodzkie 9
Tuż przed spotkaniem pozwolimy sobie o nim przypomnieć.

Zapraszamy do polubienia Bezpiecznego Malucha na facebooku:
https://www.facebook.com/bezpiecznymaluch
Pozdrawiamy serdecznie,
Ekipa Bezpiecznego Malucha
tel.kom. 696 669 925"

Hej dziewczyny ;-) Fajnie było się zobaczyc w tak duzym gronie na ŚM ;-) Chociaż jak dla mnie spotkanie było takie sobie - przez hałas!! Paulina się okazała sympatyczną babką i dawała radę, inne babki ok, ale prawie nie było ich słychać. Miałam ochotę wyjść w połowie, bo sie to mijało z celem... niestety, a szkoda, bo było kilka ciekawych tematów.
Pillotka - wg mnie najfajniej było na LadyMama ;-)

Cześć dziewczyny, chciałam się Was poradzić. Macie może kogoś sprawdzonego, poleconego do posprzątania mieszkania? U nas dziś remont się skończył i bałagan niemiłosierny. Byłam pewna, że sobie z tym poradzę, ale wytarłam podłogę w jednym pokoju i posprzątałam toaletę i od tamtej pory nie mogę się w ogóle ruszać... słabo mi się zrobiło już na początku pracy no i w ogóle nie daję rady z tym, nie będę więcej marudzić.. W każdym razie zastanawiam się nad poproszeniem kogoś do posprzątania tylko chciałabym mieć pewność, że ten ktoś zrobi to dokładnie, dlatego gdybyście mogły pomóc byłabym bardzo wdzięczna =)

Jak dziś ciepło! Nawet mi ten deszcz nie przeszkadza =) Lepszy deszcz niż śnieg =) Nawet już krokusy widziałam =) nareszcie wiosna!

Inne tematy z forum

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

łuszczyca głowy leczenie (5 odpowiedzi)

Czy na forum są osoby, które dodatkowo zmagają się z łuszczycą skóry glowy? Co Wam pomogło...