Mamy lipcowo-sierpniowe 2014 cz. 9

Lipiec:
diablica 48 - 02.07, trojaczki-córeczki
prymulka - 04.07
kreska_85 - 05.07
afro666-5.07, synek
sylwia - 05.07
Agata905 - 08.07 - synek
baranica - 09.07
Karol... - 10.07
Polika86 - 10.07 córeczka/Wejherowo
alana - 11.07, córeczka
Rozyczynka - 11.07 - Synek - Wejherowo
Martika-11.07. córeczka, Kliniczna
blatella - 14.07, córeczka Ola / Kliniczna lub Wojewódzki
joi-joi - 14.07
Olcik87 - 14.07, córeczka / Kliniczna
kaasik11 - 15.07, córeczka/ Wojewódzki
chaton - 19.07,Synek / Redłowo
agamak13 - 24.07, córeczka/ Kliniczna
muminka1 - 29.07, synek/ Redłowo
jolcia - 30.07-córeczka/Wejherowo
krokus - 31.07
zerka - 31.07-chłopiec/ Redłowo/Wejherowo

Sierpień :
Ola86-03,08 córka/wojewódzki
Sabbi- 04.08, chłopiec/ Kliniczna
bauaganiarka - 4.08
Inspired - 04.08 córeczka/ Redłowo/SwissMed
BeataI-J 5.08 synek / SwissMed
sierpniowa 6.08
Koralik-7.08 - synek
kasia28 - 8.08
Kia - 12.08 Synek / Zaspa
Lisia32 - 15.08 - córeczka / Kliniczna
Monika K. - 17.08, synek / Kliniczna lub Wojewódzki
Mamita - 17.08
Ewik - 18.08. Synek / Kliniczna lub Wojewódzki
jUstme. - 21.08
roksana.s - 23.08 - córeczka
aleksandry - 23.08

Link do poprzedniego wątku :
http://forum.trojmiasto.pl/Mamy-lipcowo-sierpniowe-2014-cz-8-t534012,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mamy lipcowo-sierpniowe 2014 cz. 9

Muminka nie tylko Twoj syn nie chce wspolpracowac. Wystarczy ze tak jak teraz spojrze aby zobaczyc jak mi sie brzuch trzesie a tam cisza. A najlepszym uciszeniem jak nie daje mi zasnac jest reka taty na brzuchu.... cisza,spokoj i mama moze w spokoj zasnac:-) juz czuje kto rzadzi w domu! Dzis nie ma taty obok mamy wiec sie nie wyspie pewnie.
Zazdroszcze Muminka pojemnej macicy! mnie co kto widzi to slysze znowu uroslas albo ze mnie wypchalo znowu. I tak uwazam ze nie jest zle bo wchodze w spodnie przed ciazy fakt ze legginsy dzinsowe i moge smigac na obcasie. Z pierworodnym nosilam juz tylko spodnie ciazowe. Ale chyba to tak jest za pierwszym razem chcesz jak najszybciej a za kolejnym to jest czas.

A ja chyba przeszłam już etap wicia gniazda jak ogarniała ciuszki to od razu robiłam wszystko inne na plus dla czystości i praktyczności domu. A teraz to mi się nawet nie chce pralki wstawić... Najlepiej caly dzień siedziałabym na necie ;p

Też podglądam wątek mam majowo-czerwcowych no i tak się ruszają wyklucia ;p

Doszłam do wniosku, ze czas najwyższy zapisać się na szkołę rodzenia i jak się okazało ominą mnie ze 3 spotkania jak nie 4... Jak zwykle wszytko na ostatnią chwilę. Może uda mi się z wcześniejszewgo kursu zaliczyc te ostatnie, bo tam jest tak, ze jeden się kończy drugi zaczyna.

To wózek Dada Paradiso, zobaczcie u nich na stronie, mają super kolory wózków, zupełnie niespotykane!

Mi też wózek się podoba, fajne ma kolory, nie widziałam
takiego na ulicy. Co do fryzjera to ja farbuję wlosy raz na jakiś czas bo mi niestety już siwe wychodzą :(

o to u mnie tez :D syndrom wicia gniazda sie włączył niedawno :D krzatam sie po domu i sprzatam :D i rozmyslam co gdzie poukładac zeby było wygodnie i praktycznie :D

Monika DZIEKUJĘ ;) fajny tez wózek ;) Taki inny ;)

Myslę, ze jak będzie padało to będziemy chyba zmuszone to przełożyć. Bo jakoś średnio widzę kobitki w naszym stanie w zawiejach i deszczach.

Alana- żyję, żyje. Czytam regularnie, ale jakoś nie mam siły pisać. Chyba dopadł mnie syndrom wicia gniazda, bo ciągle robię porządki. A to w książkach czy zabawkach dzieci, a to w ubraniach. Zaczęłam też przeglądać co muszę jeszcze dokupić dla małej i dla siebie. Na a jak wezmę się za porządki to pół dnia mi na tym schodzi-kondycja nie ta. Hihi. ;-)
Postaram się też być 6-tego-może mi się jakoś uda.

Rozyczynka proszę :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

fryzjer tez mnie kusi :D 3 lata mijaja od kiedy nie farbuje włosów i po farbie nie ma sladu a ostatnio korci mnie zeby pofarbować i mam dylemat :D

MARTIKA ŻYJESZ? :)))

hej :))

mi ten 6 tez pasuje :) i godzina tez ok :) byleby pogoda dopisała, bo jak bedzie padać to słabo to widze :))

dziewczyny macie jakas liste wyprawkowa ? bo ja kompletnie nie wiem co musze kupic jakbym sie z kosmosu wzieła :D co chwila o czyms mysle pzypominam sobie cos, potem zapominam i jak chce sobie spisac co musze kupic to pustka w głowie i nie wiem nic! :D

Monika wazne ze dotrwałas do końca z ta glukoza mi niestety w tej ciazy nie udało sie wytrwać :D

Hej dziewczyny,
a ja dziś byłam na glukozie na Kołobrzeskiej. Jakieś dwie mamy sierpniowe też były ze mną, może to któraś z was? ;)

W każdym razie mało tam nie zeszłam! Chwilę po wypiciu zrobiłam się senna, a po dłuższej chwili zrobiło mi się niedobrze, duszno i zaczęło mi się kręcić w głowie. Akurat jak otwierałam okno przyszła lekarka i zapytała, czy komuś jest słabo, to od razu przyznałam, że mi, bo jeszcze chwila a bym zemdlała. No i kazała mi się położyć na kozetce w punkcie pobrań, a tam było tak fajnie chłodno, że od razu mi się lepiej zrobiło :)
Na poczekalnię już nie wróciłam, bo co się podnosiłam to kręciło mi się w głowie. No ale po pobraniu krwi jakoś przeszło i pojechałam do pracy (samochodem, modliłam się całą drogę żeby czasem nie zasłabnąć, a z przychodni do pracy to jakieś 20km), gdzie znowu zaczęło mi się kręcić w głowie. Jednym słowem masakra. Dopiero jak zjadłam śniadanie i wypiłam kawę to jakoś lepiej mi się zrobiło.

I poznałam na Kołobrzeskiej położną. Zakochałam się w niej ;) Taka fajna babka, że zazdroszczę tym, które tam chodzą. Ja niestety mam za daleko :(

Dziewczyny mamy majowo-czerwcowe się zaczynają rozpakowywać :)

Rany gdzie wy te dzieci chowacie? Poki co mam wrazenie ze moj brzuch tu jest najwiekszy chociaz i tak dzisiaj uslyszalam ze jest maly:) no ale jest troche mniejszy niz w 1 ciazy w tym czasie...

Ja dzisiaj spedzilam ponad 4 godziny u fryzjera:) pol dnia dla siebie i na szczescie jestem zadowolona z efektu bo inaczej padlabym trupem...

Odpoczywamy wlasnie z mlodym po obiadku i zaraz zmykamy jeszcze na krotki spacerek przed myciem:)

Jutro jade z rana na powtorke z glukozy. Mam nadzieje ze tym razem wynik bedzie ok...

Jutro wieczorem maz przyjezdza wiec w czwartek zabieramy sie za remont. Chociaz moze skusimy sie na dzien lenistwa i przelozymy to na piatek?sie zobaczy ;)

Spokojnego popoludnia!

Rozyczynka haha normalnie rozwalasz moje tatuaże;D
Lisia ładny brzusio, widoczny już;)

Dotarłam na chwilę do domu zjem i zaraz po Olę do przedszkola.
Różyczynka mamy podobne brzuchy, ja mam 7kg na plusie. A Wy dziewczyny to macie mniejsze niż ja przed ciążą:) Ciekawe jakie będą w 9 miesiącu i jakie będzie zdziwienie jak latem wyjdziecie z wózkami.

Haha pewnie myślałą, że jesteś opętana ;D

JA chyba sporo nagrzeszyłam w poprzednim zyciu, ze mam taki brzuch ;D

To mój gigant ;)
http://zapodaj.net/57c70235f341b.jpg.html

Rozyczynka mój syn nie chce współpracować, jak ktoś chce popatrzeć albo poczuć jak kopie to on się nie daje i przestaje;P w kościele ostatnio dziwnie się pani na mnie patrzyła, bo brzuch mi się ruszał ;D

Na pewno bedzie gorzej Cię wyłapać w tłumu zwykłych kobiet ;D

To musi smiesznie wyglądać jak z takiego płaskiego widać ruchy;) Właśnie chciałam sie o to pytać czy je widać na zewnątrz ;p Koniecznie będziesz musiała pokazać ;D

Rozyczynka ilość wód mam w normie;) haha ale mnie rozśmieszyłaś tą orką hahaha ;D
Sabbi współczuję remontu;/
Lisia to wrzuć fotkę;) właśnie normalnie brzuch nie chce rosnąć a główka synka się wyżyna za brzuch haha;P
mi też 6-ego pasuje;) mam nadzieję, że mnie nie wywalicie za brak brzucha;D

Inne tematy z forum

Badania prenatalne ! Kto miał ? (65 odpowiedzi)

We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby wydać kasę i uspokoić...

nie moge zajsc w ciaze (97 odpowiedzi)

Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie takie problemy

rozedma płuc, i co dalej? (5 odpowiedzi)

Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z informacją,że zdiagnozowano u...