Multikino Gdańsk

Kina

Gdańsk, al. Zwycięstwa 14

Po czterech latach wybrałem się do kina (1) Rzadko chodzę do kina. Po ok. 4 letniej przerwie wybrałem się wczoraj z synem... Zbyszek z Sopotu Kino - TRAGEDIA, obraz nędzy i rozpaczy. (1) Wczoraj wybrałem się po długim czasie do multikina. Na początek przywitały... danek Pazerność bez granic (1) Bilet 26,9 + 3zł wypożyczenie okularów + 3zł jak chcesz środkowe miejsce +3zł... Atomek
KINO NA OBCASACH (2) Nie polecam akcji Kino na obcasach. Bilet na film kosztuje 13zł, ALE należy... Niezadowolona Iza - opinia (1) Kino Tragedia ... Juz dawno nie bylam w Multikinie wiec w dla odmiany .. Cos... Iza Dzień dziecka (1) Wybraliśmy się dziś z córką na seans do Multikina. Zastaliśmy nie miłą... Anna Polecam (1) poza mega kolejkami do kasy to kino ok profis Wkręceni 2 (1) Makara .... w Polowie film sie zatrzymal i zostal naprawiony dopiero po 20... PK Tragedia (1) 1. Ceny z kosmosu - za popcorn ponad 20 pln, prawie 8 pln za 0,5 l napoj,... Piotr nie polecam (2) Jeśli mogę to unikam chodzenia do multikina w Gdańsku. Minusy przyznaję za: -... A Kilometrowe kolejki do kas (2) Nie rozumiem, dlaczego nieczynne są kasy, gdzie można kupić same bilety.... J Słabo (1) Płatne parkingi to jakieś szaleństwo. Jeżeli kupisz bilet przez internet, to... widz Obsługa (1) Zostawiłam w kolejce do kasy na seans dla dzieci 3 dzieciaków w wieku... Balticann Wstyd z tymi reklamami !! (1) Ogólnie zawsze chodziłem do mutli, ale dziś przebrała się miarka, tym... byłem na zanim zasnę i nie wrócę 30 minut reklam nieporozumienie (1) Witam byłem dzisiaj na filmie X-Men niestety płacąc 25 zł za bilet trzeba... piotr Skandal (2) Byłem wczoraj z dziećmi na robaczkach z zagubionej krainy. Film pociety tak... ss NIE POLECAM TAKIEGO KINA !!! (1) TO ISTNY ABSURD - PŁACISZ ZA BILET ŚREDNIO 20 ZŁ I JESTEŚ JESZCZE ZMUSZONY... Edix Najgorsze kino w Gdańsku! (1) Płatny parking dla klientów kina to jakaś kpina. Rozumiem, że miało to na... tommi Nie polecam.. (2) Minus za : płatny parking, słabą obsługę - niedziela tydzień temu 2 kasy... Kinga zero kontaktu z Klientem (1) Chcąc dokonać zakupu on-line coś się skaszaniło w trakcie i miejsce, które... kropka