Multikino Gdańsk

Kina

Gdańsk, al. Zwycięstwa 14

Płatny parking (1) Gratuluję wprowadzenia płatnego parkingu dla klientów kina, ja rozumiem- jest... Kuba Nigdy więcej! (1) Nigdy nie miałam zastrzeżeń co do tego miejsca, ale po dzisiejszym seansie... Marta Do ceny biletu dolicz koszty parkingu (1) Strasznie słabo. Wprowadzili opłatę za parking 3zł za godzinę. Niby jest... Kris
23 zł za 40 minut reklam (1) W dniun 23.09.2012 od godz. 18.00 miałam nieprzyjemność siedzieć w sali... Anna Multikino Rumia !!!!!!!!!!!!!!!!!! Dramat (7) jedno wielkie DNO w burd...... jest wiekszy porzadek niz tam. Popcorn... Fan_Kina E papieros (4) Po ciężkim tygodniu pracy postanowiłam się zrelaksować i pośmiać w kinie.... Renata z Gdańska Władca Pierścieni (4) Witam! Co byście powiedzieli na to by namówić Multikino aby wyświetliło... Alexa Uczciwie polecam :) (1) Nie mam żadnych obiekcji co do kina, moim zdaniem wszystko jest w porządku;... Weronika/Warszawa Rezerwacja (3) W dniu dzisiejszym zarezerwowałem 3 bilety do kina. Stanąłem w kolekcie na ok... Krzysztof Lepiej pójść sobie gdzieś, gdzie w WC-cie tak nie śmierdzi. (3) Byłem w tym kinie po raz pierwszy (za namową żony) i prawdopodobnie po raz... Lolek POZDRAWIAM PANIĄ MARTE:d (1) POZDRAWIAM PANIĄ MARTE:d MARCIN reklamy przed seansem (1) Wczoraj przezylam 40 min koszmar reklamowy przed seansem! Wiecej z Waszego... ewa Za duzo reklam (1) Jak jest jakas super nowosc to lepiej isc do innego kina. Multikino funduje... egon Najgorszy mulitipleks (2) Nie cierpię Multikina, szczególnie tego gdańskiego. Idę, gdy już naprawdę... Al Środy z Orange - Apel do użytkowników! (1) Witam! Mam wielką prośbę do użytkowników środy z orange, wszyscy wiemy jak... mulat Koncert Coldplaya (2) co wy na to żeby w kinie puscili koncert Coldplaya?? :P ktoś wie jak to... xd dobre kino (1) naprawde dobre kino dobra obsługa i wszystko kik Nigdy więcej!! (2) tego dnia byłem w tej sieci poraz ostatni! Od wielu lat byłem posiadaczem... andrzej koszmar! (2) Jako stały bywalec Krewetki (bo bliżej) i regularny kinoman (4 razy w... cervandes Poranki dla dzieci-nie polecam. (1) Witam, w Multi byłem kilkakrotnie, bo mam najbliżej. W tą niedzielę... Arek Gdańsk