Multikino Gdańsk

Kina

Gdańsk, al. Zwycięstwa 14

prosze o odpowiedź (2) moja koleżanka z którą mam isc do kina, dokonała przelewu na poczcie, czy jak... julka Żenada (1) Wybrałem się z synem na premierę: "CARS 2". Po 15 minutach oglądania reklam a... Andrzej naprawdę zawiodłam się (3) Z uwagi na otrzymane z zakładu pracy volczery zaczęłam chodzić do Multikina... zawiedziona
Normalnie bez komentarza ! (2) Zapłaciłam z przyjaciółmi za bilety, na noc 3D.. I czekaliśmy z 10 minut w... motogirl relacje LIVE w Multikinie (2) stacja SKY przeprowadzi relację LIVE 3D z Grand Prix Wielkiej Brytanii w... SGP Z KINA ZROBILI SOBIE TVN - 30 minut Reklam (1) Niedopuszczalne powinno być zmuszanie klienta do oglądania 30 minut reklam... Adam porażka. (1) zacznę od tego, że nigdy nie darzyłam tego kina sympatią, jednak niedawno gdy... A. Ile powinny trwać reklamy? (1) Byłem klientem multikina kilkakrotnie. Z reguły jednak wybieram konkurencję... Dawid Obsługa nie szanuje Klientów (1) W dniu 25 lutego wybrałam się na film, godz: 22:00. Zakończenie seansu... Ania Słaba obsługa. (1) Nie miałbym nic do zarzucenia sieci Multikino w Gdańsku gdyby nie zachowanie... Michał Nie jest źle... (1) Do 16 całkiem przyzwoicie, ponieważ nie ma tłumów pchających się po popcorn.... Viki Bałagan w systemie (1) Zarezerwowałem bilety na Safari 3D Bilety odebrałem 25 min przed seansem... Piotr Doka - opinia (1) Wybrałam się z dzieckiem na poranek na godzinę 12:00 seans zaczął się z 40... Doka Tak po krótce...(średnio) (1) Zacznę od parkingu Jest mało miejsc parkingowych a na dodatek nie ma parkingu... Aliss ODRADZAM! (1) tragedia. multikino to jedna wielka porażka. jedynym dobrym kinem w 3miescie... Tomasz brak klimatyzacji (1) w trakcie seansu filmowego wyłaczają klimatyzacje - chyba w celu... oskar zrywają programy lojalnościowe i nie ma gdzie zaparkować (1) nie podoba mi się ze nie rekompensują zerwania kart multikinomaniaka (nie... agata Porażka!!! (1) Po skonczonym seansie- dosyc poznym- NIE POZWOLONO nam skorzystac z toalety!!... Emilia koncert Geoge'a Michaela (1) kino nieprzygotowane zupelnie. 19 zl za bardzo zle naglosnienie (to byl... zen Za mało osób obsługi (1) W kinie nie przewidziano, ze projekcja w godzinach porannych adaptacji... obserwator