Multikino Gdańsk

Kina

Gdańsk, al. Zwycięstwa 14

nie ma gdzie zaparkować (1) Ogólnie jest ok , miła obsługa , filmy takie jak lubię, tylko gdzie... raki AVATAR i Tłumy (1) Byłem wczoraj na Avatarze i kolejki masakryczne, brawo dla obsługi za... A gd Żenada! (2) udałem się do MK w ostatni czwartek i jestem naprawdę zdegustowany obsługą.... Dawid.
Bez większych uwag. (1) Chodzę do Multikina przynajmniej raz w tygodniu i nie zdarzyło mi się, żebym... Piotrek Co za porażka... (1) Jakoś mi nigdy Multikino nie pasowało - zawsze jeździłem do Krewetki (lepsze... Krootki Nie polecam (1) Zaczynajac od poczatku- po pierwsze parkowanie -masakra kompletny brak miejsc... klaudia_ Jest ok :) (1) Obsługa jest naprawde ok. Jeszcze sie nie spotkałam aby mnie obsłużono w... Kasia Kto tam u licha pracuje? (1) 31 lipca byłam na seansie na godz. 18.00- w sali nr 1(Harry Potter i Książę... Maja Siedzenia katastrofa, totalnie nie wygodne (1) Jak w temacie, SALA nr 2, rząd 12, miejsca 8,9,10 - na których siedzieliśmy... Adam nie dla dzieci - za głośno (1) Byłem z 3 letnim dzieckiem na Lato Muminków i córka zamiast się zrelaksować... Juliusz mnie też się podobało... (1) bo tak naprawdę Ci pracownicy z tyłu mają lepiej... :D tutaj mała aluzja do... piotrek Dno-Dna (1) Właściwie za każdym raem mowię sobie "ostatni raz" jednak bliskość obiektu i... Mówie NIE Multi kiepsko... (1) właśnie wróciłam z kina i jestem wkurzona ponieważ siedząc w ostatnim... Sylwia Najlepsze!!! (1) Najlepsze kino w Trójmieście!!! Wspaniała obsługa!!! goteks Bardzo przeciętne (1) Siedzenia są średnio wygodne, mniej niż np. w Krewetce, repertuar taki sam... Piotr Beata Wrzałek - opinia (1) Multikino bardzo obniżyło loty, ceny wysokie, obsługa przeciętna, a program... Beata Wrzałek bilety w multikinie (3) hej. mam pytanie do bywalcow muiltikina czy przy zakupie, powiedzmy 2,... camelka ? (1) słaba obsługa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! repertuar aby aby znośny a ceny,zwłaszcza... op Kiszka (1) Nie polecam. Nie przykładają się do tego co robią. Krzysztof extra (1) wszystko jest ok ale ceny nie koniecznie spodziewalam sie nizszych cen... Hailie