Multikino Gdańsk

Kina

Gdańsk, al. Zwycięstwa 14

Najgorszy multipleks w Trójmieście (1) Często chodzę do kina, czasami korzystam z Multi, ale to tylko wtedy gdy już... Miś bzdziś Rodzinny do 17 god. WIELKA BZDURA!!! (1) Wczoraj wybrałem się całą rodziną do kina na film Klopsiki który w 3D był... swyga 'KOCHANI KLIENCI' -TROCHĘ KULTURY! (8) Czepiacie się o przepadające rezerwacje- to sobie wreszcie regulamin... Pracownik Obsługii Kompleksu Kin
Miła obsługa (1) Na to kina ogólnie narzekać nie można, jest bardzo miła obsługa, wpuszczają... Karplina drogo! (1) Wszytsko ok tylko bilety drogie dobrze że przynajmniej zapłaciłam IKO bo... julka Płatny parking? (1) Tragedia, zawsze jeździłam do Multi ze względu na duzy bezpłatny parking,a... Patia Kino okej .. ALE! (1) Kino okej.. ceny wiadomo, w weekend drogo.. ale tak już ogólnie wygląda ta... Paweł Marudy!! (3) Ludzie narzekają i marudzą, ale no cóż, taka polska rzeczywistość ,... The Lig Kinomaniak - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z kina, obsługa miła. Mam wrażenie, że te wszystkie... Kinomaniak Super (2) Wbrew wszystkim opiniom uważam że kino jest w porządku, płatny parkin owszem... Monika ostatni raz tam byłem (2) Tragedia... brudno na sali, obsługa kas w tempie żółwia, 30 min reklam, a do... zawiedziony Płatny parking?Kpina! (2) Gratuluję "znakomitego" pomysłu jak odstraszyć klientów z Multikina,... bea gdzie te czasy (1) kiedy przed filmem mozna było obejrzeć krótki film dokumentalny i kronikę... tg Zakup / Rezerwacja ONLINE - co to za absurd z miejscami. (1) 2. wybrane miejsca muszą sąsiadować z ostatnim zajętym miejscem w rzędzie... Qcio nie ma sensu (3) pisania tu zazalen o platny parking, dlugie reklamy itp niedogodnosci dla... mika Nie nadążają za konkurencją (1) Wizyty w Multikinie przestały być przyjemnością... Płatny parking to jak już... Kasia reklamy (1) Witam,jestem stałą klientką Multikina i bardzo zawiodłam się na Waszym kinie!... monika Nieporozumienie! (1) Przyłączam się do przedmówców krytykujących wprowadzenie płatnego parkingu.... Marta Żółta kartka dla Multikina (3) Chciałabym się podzielić opinią na temat jakości usługi, jaką zaoferowało mi... Kwietna Reklamy MASAKRA (2) Chodzę do Multikina w Gdańsku ponieważ mają środy w Orange. Ostatnio reklamy... mala