Rejestracja porażka (1) próbowałem zarejestrować moją matkę w recepcji, obsługa fatalna, nieuprzejma,... Łukasz 74 Dr. Zagórska ;) (4) Witam chciał bym polecić lekarza który b. dobrze zna się na tym co robi. Za... Bartosz Laboratorium porażka (1) Jestem na rencie moja renta 620 zł , mogę pracować na pół etatu , moja praca... ala
badanie eeg dziecka- odpłatne (2) W związku z tym , iż potrzebne mi było do diagnostyki syna pilnie eeg... pati Dobry Pediatra (2) Nasza Córeczka kończy 2 miesiące. Powoli stajemy się doświadczonymi... Rodzice dr. Zajac (9) Nie mam slow na to jak nie profesjonalną i niemiła osoba jest ta pani... zdegustowany Rejestracja telefoniczna (2) Około 10 minut temu wykonałam telefon do rejestracji telefonicznej do... M. Pomierska dr zajac (3) LEKARZ INTERNISTA MALGORZATA ZAJAC - PORAZKA! Przychodnia fajna, panie z... yla pacjentka Podziękowanie (1) Słuchajcie ! Fajna, miła i przede wszystkim profesjonalna pomoc medyczna.... Sterne Rejestracja (3) Panie w rejestracji to chybA oprocz picia kawy i plotkowania nie robia Nic... Mama Brak informacji (1) Do dr Szabunio trafiłam przypadkiem w czasie nieobecnosci "naszego" pediatry.... Mama ŚMIECH NA SALI (3) Wróciłam z Anglii więc stwierdziłam, że czas porobic badania bo zaczeło mi... Zniesmaczona przychodnia Kolobrzeska-masakra (2) Dziewczyny,wkurzylam sie juz na maksa na ta przychodnię...Pisze to z pytaniem... ewa pacjenci się nie liczą tylko listy....!!!!!!!! (5) PRZYCHODNIA NA KOŁOBRZESKIEJ MA ZA NIC MAŁYCH PACJENTÓW. KIEDY ZADZWONIŁAM... MAMA 4-LATKI Bardzo ZŁE podejście do pacjenta. (3) W związku z przeprowadzką na Przymorze i faktem posiadania 2ki dzieci - ta... Magda dr Małgorzata Błędzka (3) Jestem stałą pacjentką dr Błędzkiej. Pani Doktor otacza pacjenta... Joanna zgadzam sie przychodnia a raczej recepcjonistki do niczego brak ludzkiego podejscia (5) ja juz pare lat temu zrezygnowalem z rodzina z tej przychodni kto to widzial... piotr-przymorze Kwintesencja Polskiej służby zdrowia. (1) Lekarz wiecznie na urlopie, o 10:00 nie ma już miejsc do rejestracji i... znów zawiedziony. Tragedia (2) Od trzech dni z samego rana stałam w koleje aby zarejestrować się do pani dr... Emilia recepcja i rehabilitacja (2) W lutym dostałam od lekarza tej przychodni, skierowanie na badanie.... ciekawa