Super rehabilitacja! (3) Skorzystałem z rehabilitacji w ramach NFZ. Nie spodziewałem się, że spotkam... xMaroX POLECAM SUPER (1) Polecam z czystym sumieniem.Rozne wizyty w u innych lekarzy i rehabilitantów... Marek Wida Bardzo polecam (1) Niejednokrotnie korzystałem z pomocy doktora Rafało, bez którego byłoby w... Maciej
rejestracja (2) korzystam z usług Revimedu już od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona z... pacjentka Polecam (1) Zostałem dzisiaj przyjęty przez doktora Rafało, wchodziłem do gabinetu jako... Robert Fiz. Paweł Borowiński (15) Panie Pawle bardzo proszę o to żeby zwrócił pan uwagę na to co pan mówi do... pacjentka Fiz. Paweł Borowiński (6) Jestem bardzo zadowolona z pana pawła jako rehabilitanta szczególnie jako... MARIA M. Polecam wszystkim (1) Korzystam z usług Kliniki już dłuższy czas i z czystym sercem polecam zarówno... wikigdynia W porównaniu z poprzednimi placówkami - super! (1) Jestem bardzo zdowolony z usług. Rejestrowalem sie w piątek po południu i... Marek D. rehabilitacja Revimed (1) Jestem bardzo zadowolona z masaży i zabiegów wykonanych w placówce Revimed.... Dorota Polecam. Świetny lekarz. (1) Z powodu bólu kręgosłupa w ogóle nie mogłam się ruszać. Po wizycie u doktora... Marta NAJLEPSZA rehabilitacja w Trójmieście (1) Po kontuzji kolana (zerwane więzadła) oraz rekonstrukcji operacyjnej... Zadowolona Niekompetencja i brak fachowości..zdecydowanie odradzam (1) Do Pana Doktora trafiłem rok temu.Gdybym zapoznał sie z poniższymi opiniami... Marcin Revimed-podziękowanie (1) Jestem niezmiernie zadowolony z masaży w Revimedzie. Z przykrością stwierdzam... fred wizyta u Pana Dr Rafało i fizykterapia w Revimedzie (1) Dr Rafało to przede wszystkim wspaniały człowiek, który z sercem podchodzi do... Ksenia opinia pacjentki (6) Uwierzcie drodzy Państwo,że z taką niekompetencją i brakiem kultury się nie... pani stały pacjent (5) Tylko ignorant może oczekiwać doskonałości. Jestem właścicielem dużej firmy,... stały pacjent Super obsługa i jakość (2) Badania do pracy w jeden dzień!!! Bardzo miła obłsuga - zarówno recepcja,... krzysiek Sławek B. - opinia (1) Ogólnie jestem bardzo zadowolony z usług Revimedu. Pierwszy raz widziałem, że... Sławek B. polecam (1) Z radością stwierdzam że, mamy w Gdańsku tak profesjonalnego doktora i... dariusz