plażą między Gdynią a Sopotem? (1) W połowie maja chcę jechać go Gdyni i poza spacerami bulwarem chętnie... turystka Trasa Gdańsk plaza (2) Hej chce pojechać w weekend majowy 2 maja przyjadę do gdanska i chce pojechac... Estta Kartą mieszkańca poza Gdańsk? (1) Witam serdecznie. Mam do was wszystkich takie ważne dla pytanie. Czy na kartę... Kamil
Niecodzienna akcja studencka (1) Studenci PG wpadli na pomysł jak połączyć przyjemne z pożytecznym. Sprawdź... Krzysiek & Szymon Gdzie na wakacje z wędką i małymi dziećmi, może spa? (21) Hej jak w tytule- poradźcie, gdzie na wakacje z wędką i coś dla małych Dzieci... Sylwia Biuro podróży Prima Holiday - opinie (5) Proszę o opinię dotyczące biura podróży Prima Holiday. Czy ktoś był już na... user_137693146804 Dojazd (1) Szukam od kwietnia dojazdu do pracy w Bydgoszczy z Sępólna Krajeńskiego na... Wycieczka do Paryża (1) Ktoś organizował sobie w ostatnim czasie samodzielnie wycieczkę do Paryża?... Anonke Tygodniowy pobyt w Szwecji - ubezpieczenie (2) Planujemy tygodniowy pobyt turystyczny w Szwecji. Pytanie, czy oprócz... gustawo Polećcie tani nocleg w Lublinie (9) Witam, Prośba jak w tytule. Wybieram się tam na tydzień i to niedługo,... ona_fit Zrzeszenie taxowkarzy prywatnych (1) UWAGA! Z imprezy odwioza Cię nawet za darmo! Ania Jedzenie w górach (2) Witam, wraz z kolegą planuje wybrać się w okresie paźdzernikowym w góry na... Ośrodek wypoczynkowy na Kaszubach - drewniane domki, gdzie jechać? (27) jak w temacie, może coś polecicie? chce jechać na tydzień odpoczynku gdzieś... stokrota Grenlandia - wycieczka (1) Mam propozycję wyjazdu w dosyć ciekawym kierunku, mianowicie -... pektus Austria - Attersee (1) Zapraszamy wszystkich chętnych na wyjazd nad największe jezioro w Austrii,... dive453 Jezioro Łapino (6) Planuję jednodniowy rodzinny wypad za miasto nad jezioro. Czy warto pojechać... Kami1234 Miasto europejskie na krótki weekend (2) Jakie polecacie? Gdzie warto jest się wybrać? lemon park władysławowo - proszę o opinie (160) czy ktos był? jak wrazenia? czy warto jechać? bazyl Summer motto paradise (1) Hejka czy jedzie ktoś może na Summer motto paradise do czaplinek - broczyno w... Karolina Gdańsk Jak dojechać z Gdyni do Ikei w Gdańsku? (1) Szukam dojazdu z Gdyni od Ikei, najbliższa jest niestety w Gdańsku a ja nie... Wafelek