bilet miesięczny zkm (4) Chciałbym kupić bilet miesięczny na linie Z na trasie Gdynia Główna Dworzec -... noname Gdzie z psem w Sopocie? (2) Witam! Wybieram się do Sopotu z psem w najbliższym czasie, nie wiem jednak,... Ewa Rejsy statkiem (1) Ceny biletow na rejsy z gdyni do helu czy z gdanska do helu to jest jakas... Mati
Wymiana waluty? (4) Gdzie teraz się opłaca wymienić walutę? Mam tu na myśli niedużą kwotę, taką... Karolinka Ile za bilet pociagiem do Zakopanego (1) Ile placiliscie rok temu za bilet pociagiem w sezonie letnim.rodzinny dla 3... Ania Legitymacja studencka (9) jestem studentką, mam legitymacje studencką, mam 26 lat. Przysługuje mi ulga... .. Bezpieczeństwo w Turcji (8) Zgadzacie się z tym? Bo już sama nie wiem...... poscier w Tatry (3) Witam, poznam ludzi, którzy jezdza w Tatry ... poszwedać sie po górach...Aśka Aska Dojazd autem nad morze między Karwią a Łebą ? (2) Czy macie może jakieś miejsce między tymi miastami gdzie można w miarę... Artur Autostopem przez Skandynawię (2) Jestem freelancerem, spontaniczny bez ograniczeń podróżnik. Poszukuję osoby... Podróżnik Trójmiejski Klub Wysokogórski (1) Cześć, czy ktoś z Was był na kursie z TKW? Jak wrażenia? :) Ala8383 Ocean Park Władysławowo (59) Witam, byliśmy dzisiaj we Władysławowie i odwiedzilismy Ocean Park. Oficjalne... AgaaR Dziemiany i okolice - gdzie można zjeść dobry obiad? (18) Jak w temacie. Gdzie śmiało można jechać całą rodziną na obiad (przed... AgusiaGda odsprzedam wycieczkę na Majorkę (1) od 23.06.2018 do 01.07.2018 , 2+2. 9562zł, wpłacona zaliczka 470zl(którą chcę... basia Ankieta dla osób lubiących podróżować (2) Witam, jestem studentką 3 roku i proszę o uzupełnienie poniższej ankiety.... Angelika Bilety SKM w automatach i kasach biletowych... (2) Zaciekawiła mnie jedna sprawa. Dlaczego SKM kasuje w automatach więcej niż w... Podróż rowerem (1) Witam. Mam na imię Łukasz mam 28 lat ;) Szukam osób chętnych do podróży... lukasz7221 Dojazd autem nad morze między Karwią a Łebą ? (1) Ferie zimowe 2018 (1) Rodzinny obóz narciarski... Bliss Podróże Est lorek przewozy autobusowe (1) Witam , dnia 02.01.2018 jechaliśmy z żoną i dziećmi do Bremerhaven z Gdańska... Mateusz