Aagaa - opinia (1) Wczoraj, w niedzielę, wezwaliśmy pogotowie do nieprzytomnego człowieka. Byłam... Aagaa Grazyna - opinia (1) Głęboki ukłon i wielkie podziekowania dla Pana doktora Karola Richert i 2 Pan... Grazyna Emilia - opinia (1) Serdecznie dziekuje Panu Dr Tarcha za przyjecie mnie i wykonanie zabiegu... Emilia
Joanna Dobrzańska - opinia (1) Pragnę bardzo podziękować ratownikom medycznym, którzy przyjechali wczoraj... Joanna Dobrzańska Wspaniały lekarz (1) Profesjonalny, niezwykły lekarz, diagnoza bardzo trafna, ale dodatkowo... Halina Grzegorczyk Należy zamknąć to miejsce!!! (2) Jestem ciekaw po co to miejsce jest otwarte, podświetlone itd. i po co... m.s dziękuję za szybką reakcję (1) 14 sierpnia 2017 w godzinach późnowieczornych , na Pogórze skierowano karetkę... mama Pogotowie Stomatologiczne (1) Około godziny 22:00 udałam się na pogotowie stomatologiczne na Żwirki i... SpuchniętePodniebienie Do Wymiany na Nowy Lepszy (1) Odwiedziłam w dniu wczorajszym to unikatowe pogotowie pani w okienku ok idę... Xxxx Brak mi Slow Irena Altmark - opinia (1) Pani przyjmująca zgłoszenia telefoniczne w dniu 4.05.2017 koło godziny 21... Irena Altmark Pogotowie stomatologiczne- DRAMAT (1) Pierwszy raz spotkałam się z takim podejściem do pacjenta. Po wizycie został... Pacjentka Czy dyżur całodobowy już nie funkcjonuje? (2) Dzisiaj o 21 odesłano mnie z dzieckiem (prawdopodobnie nagłe zakażenie rany)... Anonim Polecam pogotowie gdynia (1) Dzisiaj około 19:50 uratowali mi życie, ledwo mąż mnie dowiózł z atakiem... Danuta lke.med. Michel Tarcha chirurg (7) Nie polecam nikomu. Zgłosiłem się na pogotowie z problemem intymnym coś mi... Przemek Porażka (3) 3 miesiące po urodzeniu dziecka dostałam bólu w kręgosłupie, zgięło mnie w... Ania Geriatria (1) Proponowałabym pójść niektórym lekarzom na odkładaną emeryturę!!! Jak... Magdalena Masakra omijajcie z daleka na niczym się nie znają!!! (2) Witam 2 lata temu dostałem duszności i nie mogłem oddychac żona zadzwoniła na... Seba Kpina. (1) Kpina, kpina jeszcze raz kpina! Personel medyczny chirurgii powinien przejść... Weronika. miki - opinia (1) Kto normalny z grzybica fiuta, idzie na pogotowie- k**** ludzie od czego... miki Stacja Pogotowia NIE Ratunkowego (1) Stacja Pogotowia NIE Ratunkowego Henryk