Kacper Płażyński hipokryta (24) Kacper Płażyński pozywa Geronimo Martens za bezpodstawne zwolnienie... jaq Jak bolszewicy z PiS zabijają polskie firmy (1) Wprowadzony przez bolszewicki tzw. Rząd zakaz handlu w niedziele uderza w... Skydiver Skąd to się wzięło ? (15) 38 milionów Polaków jest obecnie zakładnikami jakiegos tam epizodu w życiu... Skydiver
Gdzie ja mieszkam? (8) Wszystkich Gdańszczan, którzy chociaż przez moment chcieli by się poczuć jak... Marek Jestem uczciwy jak Kaczyński. (63) Dziś byłem rano u fryzjera. Na koniec fryzjer mówi : „Należy się 50 zł” Ja mu... Skydiver Pisarz wyproszony z pociągu po oskarżeniu o homofobię (16) Paranoja ma się dobrze w Polsce, nie tylko w Australii. W Australii jednak... łowca absurdów Co wy z tą masturbacją ? (2) Partia Bolszewicka przystąpiła do ataku. Jest to atak słowem ‚masturbacja’ w... Skydiver Scena w Gdańsku-światełko do nieba 13.01.2019 r. (2) Zobaczcie jak łatwo jest manipulować społeczeństwem. W Polskę ,ale nie tylko... dociekliwy Jojo błysnął (4) Jojo Brudziński (znany z dokonywania drobnych rozbojów i kradzieży)... Skydiver Morawiecki kłamie (7) Platforma Obywatelska pozwała Morawieckiego w trybie wyborczym. Chodziło o... Skydiver Dlaczego były kandydat na prezydenta Gdańska nie ma zwolenników? (3) Pan Kacper P. ubiegał się o urząd prezydenta Gdańska. Przegrał. Dlaczego... P Być bezrobotnym jak Płazyński (2) Towarzysz Brudziński, postpezetpereowski nominat partyjny powiedział ostatnio... Skydiver Żołnierze Wyklęci : akcja w Wierzchowinach (3) 6 czerwca 1945 zamordowano 194 osoby, w tym : 45 mężczyzn, 65 dzieci od... Skydiver Akcja ratunkowa Pawła Adamowicza .Błędna decyzja lekarzy ? (1) Artykuł ukazał się 5.03.2019 r na stronie głównej W P wiadomości ,autor... dociekliwy Art 18 Konstytucji nie definiuje kto może wejść w związek małżeński. (5) Art 18 Konstytucji mówi, że „Małżeństwo jako związek kobiety i mężczyzny,... Skydiver Zetjot głosował (3) Czy te parę procent na Brauna to jest ślad po glosowaniu Łowcy z rodziną? jaq Po co Rosji potrzebny jest w PiS w Polsce ? (2) Jak tylko Partia Bolszewicka usadziła się w Polsce, zaczęła kupować węgiel od... Skydiver trzynasta emerytura, ktoś słyszał??? (2) czy ktoś słyszał przed 2019 rokiem o pomyśle PO aby dać emerytom trzynastą... k42z100 Amerykańskie wojsko odcięło od internetu działającą na polecenie Kremla fabrykę trolli (1) heh, ciekawe kogo zacznie brakować na tym forum??? k42z100 PMS czyli diabeł w nią wstąpił (45) Znalazłem dzisiaj ciekawy artykuł w onet.pl na temat PMS. Temat o tyle... Halewicz