15 lat w Unii Europejskiej (7) Jak miło jest jechać przez Trójmiasto udekorowane flagami Unii Europejskiej.... Skydiver Czyżby Węgrzy mieli dosyć? (12) Dobre nowiny płyną z Budapesztu. Kupujmy żółte kamizelki. Przecież grudzień... jaq Kto to powiedział? (3) Przez bełkot polskojęzycznych mediów przebił się wywiad z ................ i... smakosz kaszanki
Zbiórka kasy na opłacenie trolli (13) Neo-PZPR już nawet się nie kryje. Nie wypalił projekt deweloperski a... Skydiver Euro a sprawa polska (46) https://images90.fotosik.pl/164/081582e1e9aed28agen.jpg Skydiver Korea Pln, czyli jak Duda odsłania tablice poświęcone swoim wystąpieniom (3) Reżim z braku lepszych okazji odsłania tablice poświęcone swoim... Skydiver Morawiecki pluje Polakom w twarz (3) Morawiecki, osoba obecnie zajmująca stanowisko premiera RP stwierdził wczoraj... Skydiver Polskie Radio. Polskie ? (4) Coś, co wcześniej nosiło dumną nazwę Polskiego Radia dziś zajmuje się... Skydiver Jak bolszewicka władza literaturę poprawiała (23) Z okazji wybuchu Powstania w Getcie, IPN przygotował takie materiały :... Skydiver Legutko, czyli jak nie chciano słuchać bredni pisowskiego ideologa w USA. (6) Znany z bezczelnych i ideologicznych wypowiedzi w Parlamencie Europejskim,... jaq PiS : komu służymy ? (9) Towarzysz Kaczynski z Partii Bolszewickiej, która w Polsce reprezentuje... Skydiver Krowoświnia plus (29) Bolszewicy przed wyborami rozdają nieswoje pieniądze. Każda świnia dostanie... Skydiver Członkostwo w OKW (1) Witam :) mam pytanie, bo może ktoś jest bardziej ogarnięty niż ja. Chciałabym... Anika Lista zdrajców (1) Bolszewiccy posłowie do Europarlamentu głosowali za obcięciem pieniędzy dla... Skydiver Złodzieje oddają pieniądze ? (3) Pamiętacie jak bolszewicy przelewali sobie miliony na własne konta w ramach... Skydiver masturbacja zamiast konstytucja (20) Mam propozycję dla wszystkich osób kwestionujących działania pana... łowca absurdów Co poszło nie tak ? (7) PiS leci na łeb na szyje. Dziś 28% A tak się starali, nawet nagrody sobie... Skydiver PO-papruchy (5) Złodzieje!!! Inflacja 5% miesięcznie a waloryzacja 3%rocznie!! Hańba!!... żuczek Schetyna zaszachował Jarkacza, co teraz? (1) III2018 - Panie prezesie Kaczyński: milczenie nie wymaże afer. Zanim ich nie... k42z100 Przekazałem kopertę, a pan Kaczyński z kopertą wszedł do swojego pokoju (10) Duża Sycylia. Po prostu Kryształ.... Skydiver