Jestem przeciwko oddzieleniu LGBT od państwa (2) Jestem przeciwko oddzieleniu LGBT od państwa. pastor Paweł Bartosik... pastor Paweł Jak w trzy dni jednym strzałem strzelić sobie w stopę, kolano i głowę. (3) Wystarczy : Po pierwsze : Zorganizować konferencje bliskowschodnią w... Skydiver Radio ZET nie trafi w ręce PIS. (1) Bracia Karnowscy, jako slupy PISowskiej osmiornicy, nie staną się... jaq
Yisrael Katz (1) Yisrael Katz ma rację! Polska jest rasistowska wobec żydów. PiS są Nazi! Dczn76 Czy Polacy są wyzyskiwanymi ekonomicznie niewolnikami ? (2) Oto temat rozprawy sądowej, która odbędzie się w najbliższy poniedziałek, 25... Krzyś Biblia i prawo do posiadania broni (5) Dziś w nocy zakończyła się w Gdańsku żałoba po śmierci ś.p. Prezydenta... pastor Paweł Umarł wielki człowiek a Trojmiasto milczy (63) Umarł wielki człowiek a Trojmiasto milczy. Jan Olszewski który dla ojczyzny... Gdańszczanin Akt łaski (5) Wyglada na to, ze duda szykuje się do aktu laski... Skydiver Nie kupujcie gazety wyborczej (6) Ten jokala wypisuje bzdury no nie maja państwowe urzędy prenumeraty i ledwo... Piotr Horała z PIS wystawił fakturę. Czy odprowadził VAT ? (1) Pan Horała (w PIS szef komisji ds wyłudzeń VAT) wystawił fakturę :... Skydiver Jak zostać męczennikiem mowy nienawiści ? (62) Najwyraźniej wśród obozu władzy nastąpiło zapotrzebowanie na męczennika mowy... Skydiver kocham (1) Kaczynskiego i partię jego kto tez kocha? wew zwiazku zez oskarzeniem o te... Iza Kandydatura Dulkiewicz nielegalna! KWW Wszystko dla Gdańska (1) art. 95 par. 3 Kodeksu Wyborczego § 3. Nazwa i skrót nazwy komitetu... tylko tak zostawie Być jak partyk jaki (4) Pan jaki z Partii Bolszewickiej mówi : „To naturalne zachowanie, które w... Skydiver A miało być tak pięknie (3) Plan wyglada na banalny. Partia wybuduje biurowiec na gruntach uwłaszczonych... Skydiver Rosyjskie narzędzie wpływu w polskim rządzie (3) Pan Andruszkiewicz bedący w Polsce ”rosyjskim narzędziem wpływu” został... Skydiver Bojkot TVP (22) Senator Marek Borowski zaapelował do ugrupowań opozycyjnych o bojkot... Skydiver Słup potrzebny (4) Poszukuję się osob do pełnienia funkcji słupów. Słupy pełnić będą ważną rolę... jaq Polski ambasador wydalony z Białorusi - czy Łukaszenko zaatakuje Polskę?? (121) Wiem, brzmi to absurdalnie ale coś czuję, że ten satrapa jest gotów nas... Halewicz Afera lekowa PIS (2) W jaki sposób fima farmaceutyczna Adamed doprowadziła do wycofania nowej... jaq