Ile procent otrzyma agencja nieruchomości od dewelopera? (2) Proszę zapytać. Ile procent otrzyma agencja nieruchomości od dewelopera za... Decorative art czy prowizja należy się jeżeli do końca umowa nie jest zrealizowana (10) Chcąc sprzedać domek z działką zaoferowało mi pomoc Biuro Nieruchomości w... Jagoda Sprzedaż mieszkania przez zagraniczny portal (2) Korzystał ktoś? Zamieściła ofertę sprzedażu mieszkania i od razu skontaktował... ottak
wynajem dobowy - kogo polecacie (7) Czesc! Kupilem 2 miesiace temu mieszkanie w Gdansku Przymorzu, na ulicy... redzi Hej (0) Witaj tu Dawid.Mam 63 lata.Moje aktualne miejsce zamieszkania to Legnica.Moje... GeorgeSer Ostrzegam przed Peper House (7) Ostrzegam nie tyle kupujących co sprzedających swoje mieszkania przed... Kupiec Biuro nieruchomości polecam! (4) Jestem bardzo zadowolona z usług biura nieruchomości p. Katarzyny Dziaduch.... Magda Odradzam!!! (1) Totalna ignorancja klientów. Zgłaszane problemy są zbywane, a klient... Tatiana sprzedaż mieszkania bez pośredników (10) Co w przypadku gdy mam podpisaną umowę (aż z pięcioma biurami , zależało nam... Gosia Nie aktualne ogłoszenia tez tak mieliscie... (4) Jestem laikiem w kupnie mieszkania, ale nie mogę zrozumieć dlaczego na... Jacek Polijacht domki na wodzie! Cała Polska! (4) Witam serdecznie, chciałbym przedstawić wam naszą firme Polijacht, zajmujemy... Polijacht! przepisanie majątku na jedno z dzieci (6) Ojciec przepisał dom na syna. Jestem jeszcze ja czyli corka. Brat nigdy nie... wynajem kto remontuje mieszkanie (2) Wynajmuje mieszkanie 10lat. Od tej samej osoby. Kredyt nigdy nie wchodził w... Umowa na wyłączność (16) Witam, do 15 lipca mam podpisaną umowę na wyłączność. Kiedy mogę wypowiedzieć... zapytanie kupni domu od rodziców (2) Proszę o informacje w takiej sprawie. Brat chce kupić od naszego taty dom.... Wspólnota (1) https://regon.info/4346198/local-spolka-z-ograniczona-odpowiedzialnoscia/... Anonim Kupię mieszkanie... (1) Kupię mieszkanie 2 - pokojowe na Żabiance, w bloku 4-piętrowym. 1 lub 2... Monika Opinie o firmach zarzadzajacych wynajmem mieszkan (1) Witam, Chcialabym zapytac o opinie w temacie firm zarzadzajacych wynajmem.... Ola Jakiego pośrednika znacie/ polecacie? (1) Zbieram opinie: https://www.interankiety.pl/i/drOveXDj anna_ko dobry pośrednik (1) CHCIAŁABYM PRZESTRZEC KAŻDEGO POTENCJALNEGO KLIENTA PRZED KORZYSTANIEM Z... blokowani...