Dobry administrator wspólnoty w Gdańsku (2) Czy ktoś może polecić dobrego administratora? Marek Pilnie kupie mieszkanie. (1) Kupie mieszkanie 3 pok. 1lub 2 pietro Gdansk Chelm. Mieszkanie moze byc do... Wynajem dla turystow. (3) Witam, czy mozecie podzielic sie swoimi opiniami na temat wspolpracy z... naciagacz, corka dewelopera haha
Administrator Gdynia (1) Witam proszę o namiary na dobrego i uczciwego administratora naszego budynku dana20 Stalko nieruchomości - czy warto? (7) Witam, czy ktoś z państwa miał umowę pośrednictwa z tym biurem? Zastanawiam... sprzedająca mieszkanie Alex T Great (2) Czy ktoś współpracował z tą firmą? Widziałem mieszkanie na sprzedaż i ta... AH Nie do końca uczciwi pośrednicy... (13) Właśnie znalazłem ogłoszenie sprzedaży mieszkania z biura nieruchomości za... vivi Tbs czy warto tak kupować (2) Witam poradżcie prosze czy warto kupować TSB KOBIETKA Lepiej nie dzwonić do Homebroker (3) Gdzieś miesiąc temu zadzwoniłam do HB (chyba tak określa się ich w skrócie) w... Iga Potrzebny dobry pośrednik sprzedaży (11) Szukam na stronach i wydaje mi się wszystko pięknie, efektywnie i takie tam.... inka5 Pośrednik sprzedający mieszkanie bez umowy? (5) Co o tym sądzicie ? Znajoma sprzedaje mieszkanie i z jednej strony... Iga biuro welcome home broker nieruchomości (1) Kto zna to biuro , proszę o opinie . ad Zarząd Wspólnoty Mieszkaniowej Gdynia Batorego 20-24 oraz jego Administrator ABK3 (7) Zarząd Wspólnoty Gdynia ul. Batorego 20-24 walczy z 88 letnią członkinią... wie-max Charbrowo-Pomorskie mieszkanie z wadą prawną (5) Witajcie, chcieliśmy kupić mieszkanie w pomorskim. Znaleźliśmy dobrą ofertę w... Iwona0712 Zarządca Nieruchomości - poszukiwany, polecany, odradzany. (4) Mieszkam w jednej z kamienic na gdańskiej starówce. Jak większość okolicznych... juloo Licytacje komornicze (4) Podobno na licytacjach komorniczych można trafić na całkiem korzystne oferty... bartlomiej Sprzedaż bez pośrednika (7) witam, Czy ktoś z forumowiczów, czy waszych znajomych, rodzina sprzedawała w... Maja Ile procent prowizji biorą pośrednicy nieruchomości? (44) na poczatku przyszlego roku chcemy kupic mieszkanie i w zwiazku z tym... sanszajn Veidik - proszę o opinie. (2) Czy ktoś zetknął się z tym zarządcą? Będę wdzięczna za wszelkie opinie. RADODIA Administrator/zarządca - polećcie jakąś sprawdzoną firmę (2) Polećcie jakąś sprawdzoną firmę zajmująca się administrowaniem budynków. Anita