Brązowy ciuszek (38) Dziewczyny pomózcie musze uszyć sobie coś ladnego do ubrania, najlepiej... pmagdalena Planowanie rodziny. (3) Cześć dziewczyny. Jakie badania i kiedy powinnam zrobić planując dziecko?... pewna dziewczyna Dla KROPUSI z okazji URODZIN:)) (19) Wszystkiego naj naj najlpeszego, dużo zdrówka, pogody ducha, samych radosnych... aneczkal
WĄTEK DLA AMBULANSÓW **1** (2) A co !!!! tedik taki problem (16) tylko nie piszcie idz do lekarza..od dluzszego czasu boli mnie glowa:miedzy i... sylvia WąTEK DLA ZAPRACOWANYCH***114*** (104) proszę bardzo:) ostatnio niestety nie udaje mi się z Wami porozmawiać, więc... Nicpoń IMIENINOWA BEATKA TR. :) 08-03-2007 (32) Wiązankę najpiękniejszych życzeń Imieninowych: długich lat życia, szczęścia,... mystic DZIEŃ KOBIET-nasze święto (54) podobno to wymysl komunistow przynajmniej tak twierdza faceci którym sie nie... mystic pit 37;-( (1) dziewczyny powiedzcie mi z czego wynika że aż 66 zł w tym roku muszę dopłacić... mimi26 Szukam sauny na godziny (3) Witam.Szukam sauny ktorą mozna wynając na godzinę lub dwie dla mnie i moich... saunowicz Poparzenie w solarium (7) Moja siostrzeniaca króra ma 16 lat poszła przedwczoraj pierwszy raz na... megmeg WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH**113** (101) NOWY mystic udało się-sprzedałam suknie!!! (7) jednak czasami sie udaje!!!! bardzo sie ciesze. oczywiscie troche zal było... gosiksz Zlikwidowaczlobki...nowy genialny pomysl IV RP (4) http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/sobecka-zlikwidowac-zlobki,879633,294... Tulipanna Darmowe porady prawnika (13) Dziewczyny Kropusia potrzebuje porady prawnika,najlepiej za darmo,zna ktos... aleksad "Gdyby to facetom groziły niechciane ciąże... (14) ... to aborcja byłaby sakramentem świętym" Co sądzicie o dzisiejszym marszu... Agatha WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH**112** (105) Skoro nikt się nie kwapi, to ja zacznę... floraska Nowy konkurs !!! (7) Uwaga ogłaszam konkurs na najladniejsze pięty . Prosze o wklejanie pięt.... tedik przedszkola niedzielne??? (9) witam!mam pyt.czy ktos sie orientuje czy gdzies najlepiej w rumii lub gdyni... szanska WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***113*** (1) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... tedik