gdzie moge kupic rower firmy Adidas, chodzę ale nigdzie ich nie (4) widać? nie chce kupowac jakiegoś niemarkowego badziewia, Szybki sztywniak VS full (19) Witam, Zdaje sobie sprawe ze to pytanie zbyt ogólne i z gatunku czy... zin ZAMIENIĘ kierownicę Easton EA50 20mm na 30mm (25,4mm) (1) Hej Wam! Z chęcią zamienię moją kierownicę EA50 (low-rise, 20mm) na wersję... Brooce
odzież rowerowa Adidas (6) Witam! Czy ktoś z bywających tu na forum bikerów używa odzieży rowerowej... Barry Sprzedam plecak deuter (1) informacje pod linkiem: http://rwm.org.pl/forum/?mode=temat&id=2065... :) jakiś taki poszukiwani ludzie z okolic ujeściska/chełma/orunii chętni do wspólnej jazdy (5) szukam ludzi/ grupy osób w wieku 20- 30 l. którzy lubią pojeździć na rowerku... mike jazda w okularach - zaparowywanie (10) Jeżdżę w okularach (z różnych względów soczewki kontaktowe nie wchodzą w grę)... Toff gumowy łańcuch- czy warto to kupić, może ktos uzywa? (8) ...... inwent Korbę Ultegra 6600 kupię. (1) Kupię korbę: Ultegra 6600 170mm 39/53 Może być bez blatów - same... travisb Jak szybko wyleczyc ciezkie przeziebienie? (14) raatunku - jestem mocno przeziebiony plus zaczyna sie zapalenie oskrzeli. za... przeziebiony! sprzedam rogi accent (1) Nowe ! Waga 150g. Bardzo dobre dopasowanie do dłoni. 55 zł gg: 4245365... :) ciclosport (2) sprzedam licznik hac 4 lub hac 4 pro z przystawką do zgrywania danych, Tomek Wspólne jazdy po TPK ... (1) Witam, zamierzam w listopadzie pojeździć po TPK - średnio 30-40 km, powinno... LesK SPD... (25) Witam! Moje obecne SPD-y (Shimano PD-M520) już raczej długo nie pociągną... Barry Sprzedam Rower kross A6 skareb XT/XTR tanio !!! (1) Sprzedam fajny rowerek kross A6 rama kross A6 19", osprzęt XT/XTR/skareb... biker Krótka Ankieta Rowerowa ok 2-3 min (10) Witam, Proszę o wypełnienie króciutkiej ankietki, o tematyce rowerowej.... Mikołaj UG Sprzedam Sigma ROX (2) Witam, Posiadam na sprzedaż bezprzewodowy licznik rowerowy Sigma Rox 8.0.... wroobi polecam newsa (1) http://www.mtbnews.pl/content/view/1588/1/ lance Polar s725x /z czujnikiem kadencji i predkosci/ - na sprzedaz :-) (6) Witam, skoro tak fajnie poszlo mi z trenazerkiem, to spytam Formowiczow czy... Ziarno Jesienny Tułacz 14.11.2009 - nocne MTB (1) Bractwo Przygody Almanak zaprasza na kolejną edycję Nocnej Imprezy na... TJ