Tego jeszcze nie grali - korespondencja wlasna z Chin [OT] (6) Klaniam, Tym razem bez zdjec (a szkoda) i oftopicznie oraz dosc dlugo... Ja... Ivan Po co być amatorem (17) To pytanie do Kuby Krzyżaka. W pełni doceniam Twoje ostatnie osiągnięcie i... Rufi Co jest ?!!! (32) No własnie ! Zrobiłem swoją tradycyjną 100 kę niedzielną i co ? NIKOGO NA... lobo
Alpejski Guiness 2005 - czyli rwoerem na Mount Blanc........ (8) *57 dni po najwyższych szczytach i przełęczach Alp *4750 km przez 9 krajów... Duszak Team MTB Maraton Jabłonna (4) Duże brawa dla Naszych "profi", Kuba Krzyżak i Robert Banach od samego startu... Carlos Fotki z MTB Jabłonna (3) 120 fotek z dzisiejszego MTB Jabłonna, znajdziecie na:... apsend PRO vs. AMATOR (17) http://usenet.gazeta.pl/usenet/0,48205.html?group=pl.rec.rowery&tid=1231172&p... Maciejka Ukradziono Gianta MCM3 (14) Witam wszystkich i proszę o pomoc , około piątku 7 października z mojej... spijet podsumowanie VII Wejherowskiego Wyścigu Rowerów Górskich (1) http://www.trojmiasto.pl/obiekty/news/17400/z17472.jpg Zapraszam do... TJ Service Rock-Shox - gdzie jest dobry w Trojmiescie (43) Potrzebuje oddac do serwisu SID-100. Chce zeby zrobili go fachowo i szybko.... Blizbor dobre kola mtb (40) Witam mam maly problem z kolami do mojego górala ! strzelaja mi szprychy... kaszalot Ciśnienie w oponach (4) jakie ciśnienie w oponach w nieużywanym rowerze podczas przechowywania bolek ząbek Wiezyca by Night (1) Juz w ten piatek (14.10.05), po wszelkie szczegoly zapraszam na... Mxer Sposób na pieszych!!Czy ktoś zna takowy?? (27) Witam!!! Proszę was o wypowiedzenie się na temat pieszych na ścieżkach... BERGI CZY TO MOŻLIWE POMOCY?? (22) CZY JEST MOZLIWE ZE GDY ZALOZYLEM NOWA KORBE TO NIE PASUJE DO NIEJ PRZEDNIA... POMOCY piasta pomocy!! (15) siema mam piasty acera jak narazie mi wystarczaly ( głównie do rekreacjii)... LEWY ustawienie przedniej przerzutki (12) mam problem z ustawienie przedniej przerzutki. krecac sruba regulacji nie... jakku Magazyn rowerowy "Niezła Jazda" w TVP3 (3) Wczoraj późnym wieczorem (czwartek g. 22.15) przypadkowo trafiłem na fajny... arencjusz W czym jeździć zimą? (12) Witam! Mam takie jesienno-zimowe pytanie: W co się ubierać, żeby w czasie... Stachu DOBÓR RAMY FULL (4) Witam. Mam pytanie Może ktoś napisać w jaki sposób dobrać fulla, bo słyszałem... Martin