Ukradziono rower! (1) Co tu duzo mowic, z*******i wczoraj i tyle wiec jak ktos bedzie chcial kupic... Mickey Promy na trasie Elblag-Gdansk (5) Czy ktos wie jak dzialaja promy w kępkach/ kepinkach czy jak sie te wioski... jcichonj DUNCON (5) Co sadzicie o ramach tej firmy? Czu zaufanie polskiemu producentowi to dobry... Karlos
"holendry" w Trójmiescie (5) hej, czy ktos a was wie gdzie w Trójmeiście można kupic używanego... eme wielotryb (2) Mam rower troche starego typu, ale troszke ulepszony ma on wielotryb z 6... gelo Problem z okularami !!! (2) Czy ktos z was używa może okularów rowerowych z dodatkowymi soczewkami... Majk łańcuch (6) Czym należy sie kierować przy wymianie łańcucha(czy są jakieś numeracje,... gelo Smar do amora (3) jaki? gdzie? i zeby bylo tanio kupic smar do amora? mam manitou black sport,... Karlos Kierownica do XC (4) Tak się składa, że jestem zmuszony do zakupu nowej kierownicy. Jednak nie... żYwY hamulce V-break (6) zmieniam hamulce typu V-break ale nie wiem jak je ustawic, co ustawie jedeną... gelo ochraniacze na golenie (3) Gdzie i ile kosztuja ochraniacze na golenie? mam Manitou Black Sport i... Karlos MASA KRYTYCZNA nr 2 (10) 28 maja - piatek 18:00 over! Krzyżak Masa (11) Zdjęcia i opis na http://mtb.x.wp.pl zeb Centrowanie koła Gdańsk (2) Gdzie dobrze i na poczekaniu wycentruję obręcz? gREGdynia Znacie jakies...? (9) Znacie jakies ciekawe triki ktore mozna by wykrecic na zwyklym goralu? Snake wolne 1 miejsce na maraton Kampinos (1) Cześć Wybieramy się na maratonik i mamy 1 wolne miejsce (osoborower na... Peter Pmożcie chcękupić w miarę tanio rower (5) Nie znam się na rowerach. Znalazłem stronę z ofertą w miarę tanich rowerów -... Robertus MASA KRYTYCZNA nr 1 (18) Udalo sie, uff :) Krzyżak FOTKI z MASY - zglos tutaj (4) witam, zglaszajcie miejsca fotek z masy... oto jedno z nich:... mas-man Masa nr 1!!! (11) Jak myślicie ile nas bylo? michfel