Moznaby... (1) Moznaby zorganizowac taki przejazd, mam dokladne plany 3miasta wiec moze... Snake Ankieta ?!?! (2) Wtam, jakiez bylo moje zdziwienie, kiedy wszedlem dzisiaj na strone naszej... bikero MASA??? (11) czolem, i co, bedzie masa w piatek... bo nie wiem, czy z wa-wy przyjezdzac z... mtxb
MASA WZYWA (1) MASA WZYWA - Dzisiaj, 17.00, Gdynia, GEMINII masa Sobotni S.W.A.T. (wyjazd o 9.00) (1) Witam, Sopot-Elbląg-Sopot Sobotni S.W.A.T (Szosowy WyjAzd Treningowy) Zbiórka... Peter Kurierzy w Gdańsku (6) Hej Trójmiasto!! Czy w Trójmieście istnieje jakaś firma kurierska, która... robsky ogol NOGE - ja nie moge :) (9) czolem, ostatnio przeczytalem w jednym z najwieszych polskich pism rowerowych... bikero muldy na scieżce kolo klubu surfingowego w sopocie !! (26) chcialem sie zapytac, moze ktos wie co za idiota i za czyja zgoda... rowerzysta jakie Qpic ocieplacze na buty spd?? (4) czołem ludziska! zrobiło sie zimno... szukam ocieplaczy na buty, ale nie wiem... biker amator Rowerowy Uniwersytet Gdański (4) Rowerowy Uniwersytet Gdański Odbędą się pokazy filmów, prezentacje, dyskusja... MaCiEjOo niedzielne XC (18) czy w niedziele szykuja sie jakies ekipy z 3miasta do jazdy XC po tpk? bikero MASA KRYTYCZNA 2 Kwietnia, 17:00, Silver Screen Gdynia !!!! (73) wiec moze przystanmy przy propozycji SNAKE'a . 2 KWIETNIA PIATEK 17:00 !!! na... Krzyżak popieram !!! (1) jestem za masa krytyczna i bede ! qwer Nordkapp 2004 :)) (1) Witam.. Na lato 2004, przewidziana jest wyprawa rowerowa wiodąca na Nordkapp,... YaRo MASA - ANKIETA !!! (6) Na stronie rowery.trojmiasto.pl jest ankieta odnośnie MASY w Gdyni !!!... Majk MaSa K. w Gd Tez? (11) Sluchajcie, wiem ze jeszcze duzo czasu do rozpoczecia pierwszej 3miejskiej... Snake bunny hop (1) Czy jest moze ktos z krakowa komu chcialo by sie pouczyc mnie robic... sill Dziwne sytuacje życiowe (4) dzisiaj jade trojlebusem 30 i kierowca (baba) zapomniała na "gdynia stocznia"... Pablo UBEZPIECZENIE BIKE-a (2) Witam, czy ktos wie gdzie i jak można ubezpieczyc rower? i od jakich... Karlos Szlak w Jelitkowie (3) Hehe nie wiem czy ktokolwiek z bikerów zauwazyl tą skromną trase, ale juz... Snake