Pompka na naboje. (5) Chciałbym się coś dowiedzieć, co sądzicie o pompkach na naboje czy są w... michfel Jaki serwis jest najlepszy w Gdyni? (14) Ogólnie to jak w temacie, a dokładniej to mam do zrobienia w rowerze troche... żYwY wheeler,merida,author porownanie (4) Witam ktory rower byscie polecili mi??? Merida KALAHARI 590 SX... mic
Link na stronke z filmikami (8) Potrzebuje linki do stronek z filmikami rowerowymi -------------------- Z... dex13 rower dualowy (2) Chce sobie kupic rower dualowy tyle ze nie mam pojęcia a nie chce kupić... Lesio Jak podchodzicie do zadrapań? (19) Właśnie, bo w zeszłym roku kupiłem sobie Gianta i dopiero w tym miałem... Michu. unibike (10) Cześć mam taki pytanko co sądzicie na temat unibike everest comp. Właśnie mi... pablo Mam małą propozycję (36) W którymś z ostatnich numerów BB jakiś czytelnik zaproponowal żeby się... Kornik gdzie z obłuża?? (10) Mam pytanie do rowerzystów z obłuża i okolic. W jakie okolice udajecie się na... MaCiEjOo Hamulce Shimano C201 BR-M420 (3) Mam zamiar kupić sobie hamulce Shimano C201 BR-M420 i nie wiem czy one wogóle... dex13 Agama (7) Czy ktoś z Was użytkował opony Agama z Dębicy? Stahoo COŚ SIĘ SYPIE :/ (4x orłowo) (16) ALARM DLA TRÓJMIEJSKICH BIKERÓW!!!!!!!!!!!!!!!! TOR W ORŁOWIE NA LODOWCU SIĘ... RAF zafel dakar (3) Czy ktoś wie, gdzie dostane plecaczek Zafel Dakar w 3mieście (najlepiej w... MaCiEjOo baza noclegowa (1) Czy ktoś mógłby polecić jakąć bazę noclegową na południe od Kartuz (Somonino,... MaCiEjOo Jaki napój energetyzujący? (7) Mam takie pytanko. Jaki napój energetyczny najlepiej pić podczas treningu,... Michu. lepsze małe,czy duże?? (7) niektórzy mówią, że małe ramki są lepsze(chodzi o skakanie i takie tam;)).... simionek Zdjęcia (1) Czy ktoś posiada jakieś zdjęcia hopek w sopocie . KUBA 4x (18) 4x bedzie zawsze jak go Hcfr pierdoli bo se santacruzy (bullity) pokupowali i... GrOOwe LF Jakie rękawiczki?? (14) Lato się skończyło a wraz z nim letnie rękawiczki. Chciałbym kupić nowe, na... Kornik Kaski Limar (1) Witam! Czy ktos wie gdzie w Gdansku mozna dostac kaski Limara? Bo w Gdyni... Freeze