ALLY CAT 3 KWIETNIA (1) Kto bedziej barl udzial w ally kacie organizowanym przez kurierow (chyba),... Snake skocznie w Rumi (6) Ktoś z was ostatnio zaglądał na trasę ze skoczniami w Rumi (w pobliżu... marian wada wzroku a jazda (4) Czy używacie tylko szkieł kontaktowych? Oczywiście plus normalne okularki na... niedowidzka
I po rowerze....:( (11) Gdynia. Włamanie do piwnicy. Czysto i szybko. Wyniesiono jedynie rower. MÓJ... bodek RICON DISK... ? (1) Co sądzicie o rowerze GIANTA -> "Ricon Disk" ? Czy macie wyrobione zdanie o... Majk vapor (8) ktos mial do czynienia z kontinentalem vapor??? jak to sie ma w uzytkowaniu... rB Roztocze (2) tjaa.. mam takie pytanko co do miejsca zwanego Roztocze, poniewarz jeżdże tam... Kozak Ukraina - temat z ;-) (3) Ostatnio przeglądając strony bikerów przez przypadek znalazłem coś takiego:... żYwY 2 pytania (2) Mam dwa pytania do osob bardziej zorientowanych w trojmiejskich sklepach. 1.... Tomek ktorystam Dh- lodz (1) Dnia 16 maja odbedą sie zawody w lodzi więcej info na... dex13 PYTANIE: Jaki ROWER ??? (1) Mam ptakie oto pytanie: Jaki polecalibyście rower biorąc pod uwagę... Tarutaned z wrzeszcza na brodwino? (3) witam - jako, że dojeżdzam na uczelnię z siedlec do sopotu brodwino mam... grisza Wypad do oliva forest (1) w piatek 12 marca na rowerki jadzim zbiorka przy 14lo w gdansku o 16 Viaderny Piekna bikerko kim jestes ??? (8) W niedziele wybralem sie na otwarcie sezonu rowerowego, i podczas powrotu... Biker Zima + rower (3) Co prawd akończy się już zima ale niedługo do nas wróci więc zwracam się do... Mały Kalendarz imprez na rok 2004 (41) Kto ma jakiekolwiek informacje o imprezach w naszym pięknym województwie... żYwY Speedy STEGNA MTB 2004... (1) ::WYCIECZKA do STEGNY:: Niedziela 14 marca:: ::W planach spotkanie z... Peter Zawody w 4CROSS (2) Z ekipa z Elblaga chcemy zorganizowac zawody w 4crossie.Narazie szukamy... aerox15 Ktos sie wybiera ?? (1) 6/7 marzec 2004 -Rajd nocny po Kaszubach -120 km! 6 marca 2004 r. z soboty... . nowa/stara strona Gdańskich rowerzystów:] (3) po ponad półrocznej przerwie znowu rozkręca się nasza strona 3miasto-fr.z.pl... sqlim