Ten klub ratuje Trójmiasto przed całkowitym upadkiem (1) Sfinks nadal trzyma klase, bardzo mi się podoba po renowacji. Muzycznie nadal... JAcek Sylwester to byla jakas porazka (1) Kuoilam z duzym wyprzedzeniem wejsciowke do Sfinksa za 80zl. Muza nie byla... smutna Słabo, bardzo słabo... (1) Odwiedziłem w końcu wczoraj słynnego SFINKSA. Przekonałem się, że większość... Waldek
beznadzieja ! (2) ochroniarze okropni, brak wychowania. o szatniarzach - zwłaszcza jednym... oburzona tem sam syf (1) nic sie nie zmienilo, ten sam syf, duchota. az dziwne ze jeszcze nikt sie tam... bondek jeszcze nie wiem... (1) obsługa najgorsza z jaką miałam do czynienia, pani w szatni chyba była za... Kanta Nowy Sfinks700 (1) Zapowiada się wyśmienicie! :) Świetni artyści z szerokim repertuarem, bardzo... MD SFINKS - PANIE LESZKU, PANIE DANIELU, NIE PODDAWAJCIE SIĘ (1) Wiem, że musi to być przykre, jak na początku trudnej drogi spotyka się dużo... Grażyna macs - opinia (3) beznadziejna obsługa,zamawiając drinka żadna małolata zza baru nie raczyła... macs Dobry klub (1) Polecam, bo to dobry klub, i .. dobrze się tam czuję. Ewidentnie nastawiony... Przemo Najlepszy klub w Polsce (2) Najlepszy klub w Polsce W najlepiej! (1) super klub, trochę się zmieniło od starego sfina, ale moim zdaniem na lepiej.... Jolanta Polecam! (1) Klub zmienil sie na lepsze, co prawda, jeszcze jest w wystroju troche do... Beata Moja opinia (1) Bramkarze - robią swoje, kulturka, bez problemów. Wystrój klubu - bardzo... Tomasz tragedia (4) Impreza "podobno" za free w czwartki, niestety razem z dwójką znajomych przy... FtLt Na bramce po fachu i wiedzą co robią. (1) ... bo w Sfinie jesteś gościem, a nie klientem. Franz Kimono ikar 43 - opinia (1) kolosalna zmiana oczywiście na plus ,można poczuć zmianę filozofii... ikar 43 joanna (1) wiele podrozowalam po swiecie i, nigdy nie spotkalam miejsca podobnego do... joanna po remoncie (2) Od lat chodzę do tego klubu. Za każdym razem wychodzę z imprezy zadowolona.... kri Niby wszystko ok ale ? (1) Kocham Sopot i wiele mogę miastu wybaczyć . Jestem muzykiem i często bywałem... Olo