I Mistrzostwa Pomorza w Darta (1) Nie lada gratka dla zwolenników tego sportu. 16 Lutego w Gdańsku w klubie... kibic tenis ziemny (1) Mam ochotę nauczyć się grać w tenisa ziemnego,gdzie w gdyni jakaś... agnieszka Siłownia, rower, piłka etc. :) Poszukuje :)) (1) Witam. :)) Poszukuję, kolegi/koleżanki/grupy osób do aktywnego spędzania... Arek
VAMOS GDAŃSK vs. POGOŃ 04 SZCZECIN (2) Już w najbliższą niedzielę (27.01) Vamos Gdańsk zmierzy się z liderem... Max Siłownia (1) Witam Od paru dni chodzę na siłownię przy basenie mosiru i szukam kogoś... Patryk zapraszam na biegówki.... (8) chętnie pobiegam z kimś na nartach na terenie Bojana .Ania mieszkanka123 Ping-pong Gdynia rekreacyjnie (4) Szukam osoby lub osób grających lub chętnych do gry towarzyskiej/rekreacyjnej... Marcin l.30 Lód na jeziorach (1) Ktoś może powiedzieć jak wygląda lód na jakimś pobliskim jeziorze? Gruby,... adoado0 inmpreza tylko dla singli w 3city (10) Hej, słyszeliście o imprezie dla singli? 23 stycznia w Gdyni... Edyta Szukam partnera na kurs tańca (2) Szukam partnera na kurs tańca Jestem sympatyczną i cierpliwą amatorką... Joanna Szukam koleżanek do amatorskiej ( takiej naprawdę amatorskiej :P ) siatkówki z Gdańska :) (38) Dziewczyny ! Macie czasem tak że nudzi wam się w domu ale niekoniecznie... Jam :P Wspólniczka do wspólnych wypadów do siłowni :) Od JUTRA ? (3) Jeśli jesteś z Gdańska , masz ponad 24 lata , większą "nadwage" to... Kaśka tez szukam (1) Witam mam 22 lata grałem w piłkę ręczną przez 5 lat, ostatnie dwa lata miałem... Mateusz Biegówki Gdynia Chwarzno i okolice (1) Początkujący plus. Latam gdzie się da po lesie lokalnie (Chwarzno) - w... Marcin l.30 szukam chetnych na biegówki z okolic Sopotu (24) moze ktoś by mi potowarzyszył ? namira Chciałbym przyłączyć się do ekipy która gra w siatkę w poniedziałki w okolicach Gdańska Głównego (2) Chciałbym przyłączyć się do ekipy która gra w siatkę w poniedziałki w... Michał Chętnie przyłączę się do ekipy, która w tygodniu gra w siatkówkę na terenie Trójmiasta (2) Chętnie przyłączę się do ekipy, która w tygodniu gra w siatkówkę na terenie... 0 Freestyle team szuka zawodników na sezon 2013/14 wiosna w lidze pl3 (3) Freestyle team szuka zawodników na sezon 2013/14 wiosna w lidze pl3 Witam... Oskar PILNE! Na jutro 2 osoby na godz. 15, gramy w Oliwie. Skład mieszany (2-3 dziewczyny) (2) PILNE! Na jutro 2 osoby na godz. 15, gramy w Oliwie. Skład mieszany (2-3... Adrian poszukuje osób cwiczacych lub chcacych trenowac sztuki walki (27) poszukuje osób cwiczacych lub chcacych trenowac sztuki walki czesc... ltomasz