poszukuje sztuki walki (7) poszukuje sztuki walki czesc poznam kolege ktory jak ja chcialby uderzyc w... mati buty do siatkowki, gdzie kupic? (4) chcialam kupic porzadne buty do siatkowki. myslalam o butach acics control,... sh Szukam osób chętnych na aktywne spędzanie czasu (3) Witam serdecznie! Mam na imię Bartek mam 21 lat i poszukuję ludzi, którzy... zabrot
wieczorne bieganie - Gdańsk Starówka (2) Cześć, szukam kogoś chętnego do wspólnego biegania, sama nie mogę się... Kati unihokej w trojmiescie (2) Hej, Wiecie gdzie mozna sie dołczyc do grupy grajacej w unihokeja? dzieki za... dram Wspinaczka na Oliwie (Elewator) (1) Witam, Szukam osoby która chciałaby zacząć uczęszczać na ściankę... Azik Szukam towarzyszki z Kowal do nordic walkingu, aerobicu i aquaaerobicu :) (2) Dziewczyny zrobiłam sobie postanowienie noworoczne;) Zdrowo jeść i przede... forumka Bieganie Przymorze okolice Parku Regana (7) Bieganie Przymorze okolice Parku Regana Witam szukam kogoś chętnego do... Jarek Razem na basen :) (2) Razem na basen :) Poszukuje osoby do wspólnego wyjścia na basen,... M relacja walki Adamek vs Cunningham (1) Witam. Poszukuje jakiegos fajnego lokalu , w ktorym moglbym obejrzec walke... xbartekx na narty do wieżycy - czwartkowy wieczór? (4) jest ktoś chętny? barek Treningi personalne ? (4) Witam, chciałabym w końcu zacząć chodzić na siłownię i zastanawiam się nad... Ewa Poszukuję koleżanek do wspólnych treningów (6) Kolezanki, jak macie problemy z motywacją do treningów lub chcecie zacząć... Penny76 szukam ludzi na których mógłbym ćwiczyć masaż (4) szukam ludzi na których mógłbym ćwiczyć masaż jestem po kursach tajskiego... Bartek Szukam chętnych na laserowego Paintball- Zoltar/Red Eye Arena/Rudy Kot (2) Szukam chętnych na laserowego Paintball- Zoltar/Red Eye Arena/Rudy Kot... Piotr Lewandowski Sprzęt narciarski Gdańsk (2) hej, wybieram się ze znajomymi na narty do Czech i poszukuję w miarę taniego... azumi77 Siatkówka amatorska Przymorze Gdańsk (8) Siatkówka amatorska Przymorze Gdańsk Witam, szukamy ludzi, którzy chcą... Don Coperone Tani basen -Gdańsk (7) Witam , czy orientuje się gdzie jest jakiś w miarę tani basen na terenie... Paweł Pure fitness gdynia klif (7) Pure fitness gdynia klif Witam. Poszukuję chętnej osoby, która przejmie ode... Marcin cs południe. kto chętny? (4) hej, szukam kogoś(obojętnie jaka płeć) do wspólnych treningów w cs południe... ch3oh