muay thai (1) Czy w Gdyni działają jakieś sekcje thai boxingu? szafir87 Tenis stołowy GDAŃSK! (1) Witam, Szukam kogoś chętnego do gry w tenisa stołowego. Mój poziom to 3-4... szyman Szkolne lodowiska w Gdyni - na wolnym powietrzu (1) Czy ktoś się oriętuje gdzie w Gdyni znajdują się obecnie lodowiska na wolnym... Caban
long distance run (3) long distance run Witajcie Poszukuję partnerki/partnera do wspólnego... Laleh Basen na Jelitkowie (1) Zapraszam, razem veselej azi.mambet@yandex.ru Barmaley AKADEMOS (4) Jak w temacie. Chciałbym się jak najwięcej dowiedzieć o tym klubie fitness.... Marek szukam jakiegos klubu piłkarskiego (4) szukam jakiegos klubu piłkarskiego siemanko przeprowadzilem sie nie dawno i... Kamil bieganie 15 km (3) witam, w kwietniu jest półmaraton, w którym chcę wystartować i potrzebuję... Lambazi Taekwondo- gdzie ?? (13) Cześć! Chciałabym zacząć trenować Taekwondo i mam w związku z tym pytanie.... Tequilla Bieganie na nartach w Gdyni (1) Ktoś z Gdyni chętny do biegania póki mamy śnieg? Jestem początkującym,... (...) Nauka jazdy na nartach Tanio! (2) Nauka jazdy na nartach Tanio! Zapraszam wszystkich chętnych do nauki jazdy... Arkadiusz Derewiecki gdzie w 3 miesicie graja Mastersi/+40 ? (2) Gdzie w 3 mieście graja Mastersi tak +40 , ktos wie może? GKS Freestyle team szuka zawodników na sezon 2013/14 wiosna w lidze pl3 (1) Freestyle team szuka zawodników na sezon 2013/14 wiosna w lidze pl3 Witam... Oskar Trener personalny - Twój osobisty motywator (6) Trener personalny - Twój osobisty motywator Witam wszystkich, jeżeli... Artur Wspólne odchudzanko od 2 stycznia 2013 :) Razem raźniej :) ! (8) Cześć dziewczyny ! Na pewno większa część z was myśli aby z początkiem... Klopsiu Kompana na siłownię i saunę (8) Witam ;) Planuję kupić karnet do jednego z Gdańskich fitness klubów, lecz... CRM Olimpia Osowa zaprasza pilka nozna (3) 18.01.2013 Olimpia Osowa zaczyna swoje przygotowania.godzina 18-20.00 na sali... rudzik999 Chętnie przyłączę się do gry w siatkówkę (4) Chętnie przyłączę się do gry w siatkówkę Witam. Chętnie przyłączę się do... Ania zagram z dziewczyna w tenisa (2) zagram z dziewczyna w tenisa Umowie sie na tenisa ziemnego pod balonem ,... . Tenis stołowy (1) Witam. Jestem z Wlk. Kacka. Mam 58 lat. Szukam mozliwości pogrania w tenisa... Henryk