Bilety na euro 2012 (1) Ludzie przestancie sprzedawac bilety po kosmicznych cenach czy was pogielo... !!! Chorwacja - Hiszpania 4 bilety 2 kat. RV (1) Do odstąpienia mam 4 bilety 2 kategorii restricted view na mecz Chorwacja -... chorwacja.hiszpania Bieganie/Odchudaznie/Lepsze My (1) Witajcie Kobitki :) Nadchodzi lato, i jak większość z Was chcę schudnąć. Po... natalia
Żabianka - Oliwa - Przymorze (4) Żabianka - Oliwa - Przymorze Hej. Od niedawna mieszkam w Oliwie. Chętnie... On Migracja na EURO 2012 (2) EURO 2012 rozpoczyna się 9 czerwca, nie będzie stwarzało to problemu z... dbig Taniec Towarzyski Poziom podstawowy (4) Taniec Towarzyski Poziom podstawowy Poszukiwana partnerka do tańca od... On Rolki rower (2) Rolki rower Witam, mam 25 lata mieszkam blisko 3miasta i bez problemu... D . (5) . Mam 39 lat. Biegam i jeżdźe na rolkach. Robię to amatorsko. Chętnie... Mezczyzna dziewczyny na capoeira (3) hej dziewczyny, szukam kogoś kto razem ze mną pójdzie na zajęcia z capoeira.... ola mix (2) mix Witam, szukam kogoś kto był by zianteresowany którąś z poniższych... xxx nazwa drużyny (1) Witam, potrzebuję nazwę nowej drużyny do menagera piłkarskiego z góry dzięki... ferguson Nordic walking (1) Poszukuję towarzystwa do spacerów z kijkami w okolicach Myśliwskiej i... Gargantua Tenis ziemny - poszukiwana chętna osoba ;) (1) Witam Szukam osoby chętnej do gry w tenisa. Od kilku miesięcy mieszkam na... Krystian siatkówka... kto zagra amatorosko w gdańsku? (22) brakuje nam kilku osób do składu, moga być mężczyźni kobiety wiek bez... ona25 Biegańsko ;)) (22) Heja, jest ktoś kto lubi czasem pobiegać? Jestem facetem ale samotne... noname bieganie - Gdynia Śródmieście - szukam towarzystwa (9) Cześć! Poszukuję kolegi bądź koleżanki, która ma ochote pobiegać... łukasz Żabianka - Oliwa - Przymorze (4) Żabianka - Oliwa - Przymorze Hej. Od niedawna mieszkam w Oliwie. Chętnie... On Aerobik Basen na Chałubińskiego (3) Czy ktoś może chodził tam na zajęcia lub chodzi? chciałabym się dowiedzieć... Młoda_mama_DiN łucznictwo Gdańsk (1) Gdzie można znaleźć jakąś szkołę łucznictwo w Gdańsku? Sam nic nie... kaziu Żabianka - Oliwa - Przymorze (4) Żabianka - Oliwa - Przymorze Hej. Od niedawna mieszkam w Oliwie. Chętnie... On