szukam kolezanki na rower (5) szukam kolezanki na rower poznam kolezanke z ktora bym mogl pojezdzic na... . Rozrywka sportowa na wieczory | Pływanie po Motławie (4) Witam szukam chętnych osób zarówno płci męskiej jak i żeńskiej do wspólnego... Czepo biegam sam brzegiem morza Brzeżno Sopot zapraszam (1) Tak jak w temacie ja koło 40 szukam chętnych do biegania płeć bez znaczenia dareckiok
Streetball kto pograc jutro (1) Potrzebuje dwoch osob do turnieju streetball, ktory bedzie jutro Kategoria... Darek Odchudzanie (2) Do odchudzania zmotywowował mnie mój chłopak, który zaczął mnie namawiać do... Kasiaaaa szukam ludzików z Gdańska (10) szukam ludzików z Gdańska Poszukuję ludzi chętnych do wspólnego spędzenia... Ela A może dziś bilard ? :) Gdańsk (6) Poszłabym dzisiaj wieczorem na bilard :) Może jest ktoś kto również nie ma co... Ka :) Gdańsk Football Camp 2012 (1) Gdańsk Football Camp 2012 to projekt zorganizowany dla i przez kibiców,... Camp 2012 Burneika-Najman 27 kwietnia (4) W jakim pubie będzie można zobaczyć transmisję z tego spotkania? Wiecie czy... Marcin Bilard (1) Zagram v bilarda Botanik FITNESS - KTO DORADZI? (11) Która z dziewczyn ma sprawdzone Trójmiejskie siłownie,chodzi mi o jakieś... PAULINA gdzie można pojeździć konno rekreacyjnie w Gdyni? (1) witam, gdzie można by było pojeździć sobie konno w Gdyni? nie jestem osobą... .. Przejażdżka (1) Witam. Szukam doświadczonego, odpowiedzialnego motocyklisty, który odważy się... 3xtr3m_24 szukam kolezanki na rower (8) szukam kolezanki na rower niebrzydki kawaler -37-pozna kolezanke na wspolna... . Polska-Korea (1) Szkoda... xyz Gdzie tanie treningi Muay Thai w Gdańsku? (9) Jak w temacie :) Najlepiej Wrzeszcz lub okolice. Z możliwością płacenia za 1... Dorota Siatkówka (2) Siatkówka Poszukuję chętnych którzy chcieliby pograć dzisiaj w siatkówkę na... xxx Tenis (1) Szukam sparinga do gry w TENIS z WYSOKIM POZIOMEM . 607503025... Oleg nordic walking (1) Poszukuję instruktora (-ki), dla osoby która chce nauczyć chodzić się z... magda Tenis ziemny (2) Tenis ziemny Witam Poszukuję koleżanki do gry w tenisa ziemnego. Najlepiej... Irena