Roda de Rua co weekend Gdańsk, Sopot, Gdynia (2) Kto chętny to się wpisujemy. Valeu. Capoeros Aqua aerobik lub zwykły aerobik od marca (8) Aqua aerobik lub zwykły aerobik od marca Poszukuję koleżanki z którą... Agnieszka Gdzie można pograć w Kosza (3) Witam, Gdzie można w Gdańsku pograć w kosza? poszukuje pare osób z... Radek
Siłownia Gdańsk Madison (6) Siłownia Gdańsk Madison Zapraszam do dołączenia się do treningów na... Maciej rowerowo (2) rowerowo Kochani moze wsrod Was znajda sie chetni na wypad rowerowy.... karolina Husaria 2012 (1) jak wam się podoba ?? http://www.husaria2012.pl borixon Hej Dziewczyny! (6) Hej Dziewczyny! Zapraszam chętne koleżanki w wieku 25-35 lat do udziału w... Małgosia rower (4) rower [Witam poszukuje koleżanki na rower która chciałaby razem zemna... kasia identyfikatory (1) mieszkam w Brzeźnie przy ulicy Emilii Plater,pracuję w Gdańsku na... Małgorzata rolki (13) rolki Hej. Jestem 22-latką. Niedawno kupiłam sobie rolki, lecz nie potrafię... Kaśka Tenis ziemny (1) Cześć, mam takie pytanie czy orientuje się ktoś gdzie w Gdańsku można pograć... Mr. green Pogram w piłkę nożną - Wrzeszcz , Niedźwiednik, Oliwa (3) Pogram w piłkę nożną - Wrzeszcz , Niedźwiednik, Oliwa Witam, pograłbym w... z Futbol Amerykański (3) Mam pytanie.Czy ktoś może wie,gdzie będzie można oglądać mecze Futbolu... kaszub83 wypady rowerowe (2) wypady rowerowe Kochani moze wsrod Was znajda sie chetni na wypad rowerowy.... karolina Drużyna z piłkarskiej ligi PL3 szuka zawodnika. (4) Witam, szukamy zawodnika do ligi PL3, która rusza już w przyszłym... Piotr AREOBIK W SZKOLE (2) Wiecie może czy gdzieś w okolicach Wrzeszcza odbywają się zajęcia w jakieś... Gosia The North Face- co sadzicie o tej stronie (4) Hej poszukiwalam kurtki TNF Arctic Parka i nagle natknelam sie na necie na... poszukiwacz cieplej kurtki Zespół Rebelianci Gdańsk Nabór do Zespołu (2) Zespół Rebelianci Gdańsk Nabór do Zespołu Rozpoczynamy Nowy nabór do... Rebelianci Gdańsk Bieganie :) (7) Szukam osoby chętnej do biegania w okolicy Chylonia - cisowa - leszczynki -... Gwiaazda (on) szukamy druzyny chetnej do grania w pilke na orliku (2) szukamy druzyny chetnej do grania w pilke na orliku witam,szuakmy druzyny... Marcin