Freesbee (1) czy można się gdzieś dołączyć ( rejon Sopot i okolice ) ? może są chętni żeby... smg96 szukam kolezanki na rower (2) szukam kolezanki na rower poznam kolezanke na rower na niezbyt dlugie... . Biegać czas zacząć (23) Biegać czas zacząć Szukam osoby, ba! osób do rozpoczęcia wspólnego,... Biegnij, biegnij!
Szukam ludzi jezdzacych na desce, chcialbym sie czegos poduczyc (Wrzeszcz) (1) kontakt na gg 5104454 mam 23 lata (ta wiem, troche pozno na deske) ale... Radek Poszukuję koleżanki do biegania z Oliwy (1) w godzinach 19-20:30 karolagruch@wp.pl Dziewczyny chetne na salsę solo, aerobik,fitness:) (8) Jak wyżej. Poszukuję chętnych dziewczyn z Gdyni,które chętnie wybiorą się na... Aga jakaś aktywność fizyczna-fitness aquaaerobik, aerobik, czy są jakieś dziewczyny z Gdyni chętne? (18) tak jak w temacie, nie mam jeszcze niczego upatrzonego w każdym bądź razie... julka Partnerka do Salsy, poziom S1 (1) Jak w temacie. Szukam od jakiegoś czasu i nie mogę znaleźć. Mam 22 lata,... Rufix Zagram v bilarda na Przymorzu (1) Witam. Szukam towarzystwa zeby zagrac w bilarda w Akite club na Przymorzu.... Azamat Squosh (4) Squosh Witam! Szukam Partnera lub Partnerki do gry w squosha. Najlepiej... Michał Wymiana biltów na euro Hiszpania - Chorwacja (1) Witam, Jestem posiadaczem czterech biletów na mecz Hiszpania-Chorwacja 18... sebek czy w Chwaszczynie są jakieś zajęcia fitness? (16) jak w temacie :) mamita sala z lustrami - gdzie wynajem w Gdańsku? (2) Gdzie w Gdańsku można wynająć niewielką salę taneczną (z lustrami)? I jaki... asia ścianka treningowa, kort tenisowy (1) darmowa opcja w gdyni poszukiwana. mieszkalam na zaspie i przyzwyczailam sie... ola Szukam osoby ktora za nie wielka opolata udostepni mi swoja silownie do cwiczen.. (4) Szukam osoby ktora za nie wielka opolata udostepni mi swoja silownie do... Gdansk SZUKAM PARTNERKI DO SALSY ALBO TT OD PODSTAW - WRZESZCZ (1) Hej, Szukam partnerki do nauki tanca salsa lalbo TT w Dance Avenue we... Schumi Brazylijskie Jiu Jitsu (13) Czy ktoś się orientuje czy w jakimś klubie są prowadzone treningi... Wstawaj i walcz Partnerki do nauki tańca poszukuje!:P (4) Hej, pisałem już w towarzyskich ale wydaje mi się ze w sportowych szybciej... Pawcio:) GDZIE MOŻNA WYNAJĄĆ SALĘ DO GRY W PIŁKĘ W GDYNI ?? (1) Witam, może ktoś się orientuje, gdzie można oczywiście odpłatnie wynająć salę... Piotrek Szukam kumpla do biegania tylko z Oliwy w godzinach 19-20:30 (2) JAK WYŻEJ RR