Piłka ręczna (3) Piłka ręczna Paulina Drużyna występująca w trójmiejskiej lidze red-box poszukuje zawodników (5) Drużyna występująca w trójmiejskiej lidze red-box poszukuje zawodników... Druzyna Sprzedam rakiete tenisowa (2) Sprzedam rakiete tenisowa Sprzedam rakiete tenisowa PRINCE FORCE3. Rakieta... Karol
Szukamy zawodników do ligi PL3 (konkurencja Red Boxa) (1) Witam, szukamy 2-3 zawodników do ligi PL3, która ruszy 12-go marca.... Piotr NBA All-Star 2012 (1) Już w ten łikend NBA All-Star 2012 :) Wie ktos może czy w jakimś pubie/barze... mwbartek Szukam osoby do wspólnego biegania - Gdynia Obłuże/Babie Doły (6) Witajcie, tak jak w tytule. Planuję zacząć biegać. Nie mam dobrej kondycji,... Karolina Szukam partnera do tańca towarzyskiego (5) Szukam partnera do tańca towarzyskiego WITAM, Tańczę od 3 lat tt, ale nie... sylwia szukam kogoś do chodzenia na fitness w matrixie we wrzeszczu (8) szukam kogoś do chodzenia na fitness w matrixie we wrzeszczu paula Drużyna występująca w trójmiejskiej lidze red-box poszukuje zawodników (3) Drużyna występująca w trójmiejskiej lidze red-box poszukuje zawodników... Druzyna Koszykówka (1) Witam mam 15 lat szukam kogoś do pogrania. Przydał by się ktos kto by ogarnął... Adi Gdzie zajęcia z tańca towarzyskiego? (2) jestem z sopotu, poszukuję jakiekolwiek kursu tańca towarzyskiego, gdzie mogę... lianna Szukam partnera do tańca towarzyskiego (17) Szukam partnera do tańca towarzyskiego sylwia Zamienię bilet na ćwierćfinał (2) Zamienię bilet 1 kat na ćwierćfinał w Warszawie na 1 kat ćwierćfinał w Gdańsku szisza@poczta.onet.eu Piłka nożna- dołączę do gry- amator kiedyś grający regularnie (2) Piłka nożna- dołączę do gry- amator kiedyś grający regularnie Witam, Z... Tomasz może narty w Przywidzu? (1) Witam, może ktoś jest chętny jechać rano w poniedziałek na narty do Przywidza? Piotr Zwarty i gotowy do akcji! (1) Cześć! Chętnie dołączę do grupy sportowych zapaleńców uprawiających... Sołtys Partner do tańca 11-13 lat poszukiwany (1) Dla 11-sto letniej dziewczynki poszukuję partnera do tańca towarzyskiego.... mama Samoobrona . (2) Siemka, mam takie pytanie, czy są jakieś kluby w Gdańsku w których... Marika Jak wynająć pokój na Euro? (2) Jak w temacie. Mieszkam w Osowej, dojazd na stadion jest dobry, mam dwa... gosia Bieganie (2) Szukam osoby chętnej do biegania . Okolice Chylonia , Leszczynki , Cisowa.... Arka Gdynia.