czas z tym skonczyc!!! (3) czas skonczyc z ,,kibicami,,mojego klubu ktorzy dopuszczaja sie tak... tomis 25 bukmacherka, betsson opinie (6) Zauważyłem, że betsson ma dużo większe kursy niż na bukach wcześniejszych, a... tambi Chętnych na salkę do gry w halówkę (1) Szukamy 2-3 osoby do gry w piłkę nożną halową na małe bramki (hokejowe) w... osmart
Poszukuję jogi w Brzeźnie. zna ktoś? (7) Zna ktoś miejsce w Brzeźnie, gdzie można poćwiczyć jogę? Łukasz nauka pływania - szybko (2) Witam was, potrzebuje szybciutko nauczyć się pływać. Czy znacie kogoś... a2-b2 Popis pseudo chuliganki Arki Gdynia na turnieju dla dzieci (4) Na turnieju ogólnopolskim "Jedynka Reda Cup 2012" rocznika 2003 i młodsi w... fighter Tenis stołowy (12) Tenis stołowy prywatna kobitki do fitness (16) kobitki do fitness Cześć dziewczyny, poszukuję "kompanki" do... dziewczyn Szukam klubu piłkarskiego (1) Witam, Kiedyś trenowałem w Gedanii Gdańsk, Polonii Gdańsk i Lechii Gdańsk i... D A R O aerobik Chylonia-Cisowa (4) Witam, Szukam aerobiku na Chylonia lub Cisowej może ktoś może coś polecić? karzucha ARKA GDYNIA pomaga NIKODEMOWI - pomóż i TY (1) http://arka.gdynia.pl/news,8715-aukcja-dla-nikodema.html 4 - letni... Kibic szukam hali sportowej do gry w piłkę nożną na okres luty-marzec (2) Szukam w imieniu swoim i swojej drużyny z Gdańska(ok 15 osób) hali do gry w... franz_maurer Gimnastyka sportowa dla 9-latka (3) Witam mam syna w wieku 9-lat który trenuje piłkę nożną (bramkarz) szukam... Sebol Biznes na Euro 2012 (13) Witam, mam do was pytanie. Co sadzicie o przewozie osób podczas mistrzostw w... Arek klub Muay Thai (22) Witam. Chcę trenować Muay Thai (kontynuacja treningów). Nie interesują mnie... Ona szukam kolezanki do biegania (9) szukam kolezanki do biegania na Morenie okolice piekarniczej. 2-3 razy w... takajedna nordic walking- potrzebuję wskazowek (4) Witam razem z kumpelką szukamy osoby z okolic Pruszcza, która mogłaby nam dać... m-a KULG !!! (3) Szukam kogoś kto organizuje kuligi w okolicy trójmiasta !!! Bardzo mało osób... rosa87 Chudnijmy w grupie MORENA! (6) jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na e-mail jollka52@wp.pl.... Magda Szukam klubu (8) Witam. Jestem rocznik 94 i trenowałem w Gedanii, Polonii i Lechii Gdańsk i... D a r i u s z.