Aerobic w Gdańsku-Śródmieściu - gdzie? (2) Wie ktoś może czy na Starówce odbywają się jakieś zajęcia taneczne lub... Asia Siłownia (5) Siłownia Witam szukam kogoś kto zechciałby zapisać się ze mną na siłownie... Dorota Szukam partnera do gry w piłkę nożną ,paintballa, kręgle... (2) Szukam partnera do gry w piłkę nożną ,paintballa, kręgle... Radek
szukam koleżanki do nordic walking obłuże (1) na pasie w stronę babich dołów alliwannado _ interia.pl wde Jak prawidłowo wykonywać SPINING ??? (2) Czy mógłby sie wypowiedzieć tutaj jakiś fachowiec albo osoby które chodzą na... ak Zaproszenie na otwarcie ścianki wspinaczkowej/bulderowni grimpado (3) Zaproszenie na otwarcie ścianki wspinaczkowej/bulderowni grimpado Z... GRIMPADO okres przygotowawczy....klub 5 ligowy (1) Trening w czwartek 19.01. Spotykamy się w Sopocie na parkingu za kortami... rudzik999 Kinezygerontoprofilaktyka (1) Szukam opinii na temat studiów podyplomowych na kierunku... AK partner do tańca (1) Witaj, poszukuję partnera do tańca towarzyskiego. Aktualnie trenuje w Gdyni... natalia Łyżwy (1) Witam, Mam za sobą first time na łyżwach i zapałałam entuzjazmem do nauki... magdalena_28 Zabraklo medali???? (1) 03.09.2011 odbyl sie 49 bieg Westerplatte.Nie dosyc iz organizatorom zabraklo... Waldemar Szukam partnera do tańca (2) Szukam partnera do tańca Witam Chciałabym znaleźć partnera albo do tańca... - Rolkarze, rowerzyści, biegacze ? (9) Mam pytanie do osób, które podczas lata wieczorami biegały lub jeździły nad... Big-gda taniec towarzyski dla początkujących (2) Czy znajdzie się jakiś pan, który chciałby spróbować swoich sił w tańcu... audividesile Szukamy bramkarza do ligi Red Box. (3) Witam, szukamy bramkarza do ligi Red Box. Łącznie ma być dwóch, aby się... Piotr Siłownia (13) Siłownia Witam szukam kogoś kto zechciałby zapisać się ze mną na siłownie... Mariusz Szukam osoby,która chciałaby pobiegać trasę 8-10 kilometrów(Trasa Oliwa-Sopot molo lub Oliwa-Brzeźno-molo) (5) Szukam osoby,która chciałaby pobiegać trasę 8-10 kilometrów(Trasa... Oskar Pograłbym w piłeczke (1) Razem z kumplem z chęcią byśmy dołączyli się do jakiejś grupy w celu pogrania... Beton Szukam klubu - piłka nożna (trawa, hala) (1) Cześć Mam 20 lat i szukam klubu piłkarskiego mogącego przyjąć bramkarza z... xeon Snowboard/narty w Zieleńcu (1) Poszukuję 3-4 osób chętnych na tygodniowy wyjazd do Zieleńca na narty, lub... Sylwester