Osoby pasjonującej się dietetyką, kulturystyką, fitnessem. (2) Osoby pasjonującej się dietetyką, kulturystyką, fitnessem. Parę miesięcy... carly Siłownia (1) Ja chodzę na siłownię do Madisona i można przyłączyć się do mnie:) ja chodzę... Penny Na ryby (1) Na ryby Witam, Szukam kogoś kto wybrałby się ze mną na ryby. Z racji, że... damian
elektroniczny paintball -warto? (1) Czy grał ktoś w elektronicznego paintballa? Chcę zrobić mężowi niespodziankę... singa Forum dla graczy (2) Forum dla graczy Jeśli nie masz możliwości zebrania znajomych do gry w... R7 Niepełnosprawni sportowcy (1) Witajcie chciałem się dowiedzieć czy są na tym forum osoby niepełnosprawne... emesz Schudnijmy razem ! (7) Hej mam 20 lat i lekko więcej brzucha ;) . Szukam kogoś , kto jest tak jak... gwiasda sportowiec roku (1) chcę jeszcze zagłosować na Darię,jak to zrobić? ewa Sale gimnastyczne w Gdyni do wynajęcia (2) Witam, szukam jakiejś sali gimnastycznej w Gdyni do wynajęcia. Sala musi być... Jacobo zenska pilka reczna, koszykowka (4) witam serdecznie. z przyjemnoscia bym pograla w gry zespolowe. szukam... magda Karta młodszego ratownika - gdzie można zrobić w Trójmieście? (3) Może KTOŚ wie i mógłby mi podpowiedzieć gdzie można wyrobić kartę pływacką w... Ewa Bilard - greenclub. Poszukuję partnera/ki (10) Bilard - greenclub. Poszukuję partnera/ki Poszukuję partnera/ki do gry w... Bartek szukam osoby do biegania (okolice GUMu) (7) szukam osoby do biegania (okolice GUMu) Cześć, szukam osoby do wspólnego... Piotr Karty (2) gdzie można zagrać w 3-5-8 Ja gdzie pozyczyc narty? (6) Gdzie w trojmiescie mozna wypozyczyc narty? pozdrowionka A. Abrakadabra Szukam osób chętnych do gry w siatkówkę :) amatorskie pykanko przez siatkę ;) (13) Witacie ! Tak sobie myślę że można by było przypomniec sobie stare dobre... KaSia Partner/ka do bilarda (7) Partner/ka do bilarda Hej. Jeśli ktoś ma ochotę wyskoczyć wieczorem w ciągu... Shrek Wspinaczka na sciance (4) Szukam partnera\partnerki do asysty na sciance. Dopiero zaczynam. Najchetniej... Ann Snowboard (13) witam, moje dzieci chciałaby nauczyć się jeździć na snowboardzie. I właśnie... mama l chętni na salkę? (halówka, siatka...) (26) Witam Z dwoma kumplami zgadaliśmy się, żeby pograć sobie czasami w halówkę... szkr