chętni na salkę? (halówka, siatka...) (26) Witam Z dwoma kumplami zgadaliśmy się, żeby pograć sobie czasami w halówkę... szkr sztuki walki dla dzieci?? (3) SZukam dla 6-latki zajęć może ze sztuki walki ale nie wiem czy dla takich... Tomasz Szukam kogoś do biegania (1) Cześć, mam 18lat (chłopak) i zaczyna mnie nudzić samotne bieganie wzdłuż... mac_gd
Szukam partnera/partnerki do gry w tenisa na Arce w gdyni (2) Szukam partnera/partnerki do gry w tenisa na Arce w gdyni poszukuje kogs do... bary70@o2.pl Szukam partnera/partnerki do gry w squasha (1) Jak w temacie, w dowolnym klubie w Gdansku, najchetniej w godzinach... xzaar OBWOŹNE KREMATORIA DLA PSÓW NA UKRAINIE (5) Jako współgospodarz EURO 2012 nie możemy godzić się na takie traktowanie. Kto... zwierzak tenis stołowy - powrót po latach (1) Witam serdecznie. Poszukuję stałego partnera bądź też kilku do treningów... Maciej nauka jazdy w ekstremalnych warunkach (3) nie wiecie, gdzie w Trójmieście można odbyć taki kurs (jazda w poślizgu, przy... Aleafera zapraszamy na okres przygotowawczy moze i ty sie przydasz (2) zapraszamy na okres przygotowawczy moze i ty sie przydasz Witam szukamy... rudzik999 fitness / aerobik (1) Witam poszukuję zajęć z fitnessu (czy aerobiku jak kto woli :) ) na... Ola Rękawice Treningowe do MMA Grappling (2) Rękawice Treningowe do MMA Grappling Witam mam do sprzedania rękawice... Anna Ceier Partner do tańca towarzyskiego! (1) Poszukuję partnera do tańca towarzyskiego może być amator . wiek od 16-19 ,... Klaudia Odchudzanie w grupie :) ruszamy w 08.12.2011 g 18.30 (2) Odchudzanie w grupie :) ruszamy w 08.12.2011 g 18.30 Jeżeli masz dosyć... Grażyna poszukiwany partner do tańca E/D (1) Witam, poszukuję partnera do tańca towarzyskiego,najlepiej z doświadczeniem... Edeline Siatkówka 2x w tygodniu bez opłat (6) Witam, Szukamy 3 chętnych osób do gry (2 dziewczyny + 1 chłopak) do gry w... Maciej Gdynia - siłownia (4) Gdzie w Gdyni jest jakaś dobra i w miarę tania siłownia? Najlepiej okolice... Antoni Razem schudniemy szybciej- ruszamy 08.12.2011r. godz.18.30 (2) Razem schudniemy szybciej- ruszamy 08.12.2011r. godz.18.30 Już w grudniu... Grażyna losowanie grup euro2012 (2) Witam. Orientujecie się może czy w Gdańsku będzie jakis telebim(na targu... xyz Podroz na stopa na ukraine (3) Podroz na stopa na ukraine Szukam kobiety w wieku 18-25 na podroz na stopa... Przemyslaw zapraszamy na treningi...okres przygotowawczy...P (1) Witam szukamy osob chetnych do gry w pilke nozna...jesli potrafisz cos i... rudzik999@wp.pl