Szukam miłej Pani na tyle odważnej by uczyć się ze mną tańca od zera :) (5) Szukam miłej Pani na tyle odważnej by uczyć się ze mną tańca od zera :) O... PG szukam chętnej do biegania (6) szukam chętnej do biegania To nie jest ogłoszenie matrymonialne. Chcę tylko... Mirek silownia (2) mam pytanie: czy był ktoś w tej nowej siłowni na jasieniu ( Dojo Kosodan)?... zywiec
zapraszamy na treningi...okres przygotowawczy...moze i ty:) (4) Witam 14 stycznia zaczynamy okres przygotowawczy..jesli jestes... rudzik999@wp.pl Początek przygotowań (1) W sobotę o godz. 14.00 na Orliku w Gdańsku Osowie swoje przygotowania do... rudzik999@wp.pl Szukam chlopaka do boksu (10) Szukam chlopaka do boksu szukam kogoś do boksu... nie wiem jak z halą,ale... Andrzej Narty lub Snowboard za granicą (2) Narty lub Snowboard za granicą Witam Chcę zorganizować tanim kosztem... Adam Wspólne odchudzanie - stogi/przeróbka (8) Wspólne odchudzanie - stogi/przeróbka Witam Poszukuję koleżanki do... gosia Sztuki Walki (9) Czy ktoś zna osobę która zajmuje się najlepiej prywatnymi lekcjami jakiś... pytanie Najtańszy basen (2) Witam. Od nowego roku chciałem się wziąć za siebie i wreszcie powrócić do... ifarrafi 504583619 (5) 504583619 szukam chętnego chętnej do zorganizowania gierki w tenisa mam 47... 504583619 Pasjonaci sportów walki... (8) Witam,chciałbym stworzyć grupę pasjonatów sportów walki.Wynajelibyśmy salkę i... exoden89 zajęcia blisko starówki??? (5) Czy ktoś orientuje się gdzie można potrenować jakieś walki w gdańsku w... magnolia kabaret (5) kabaret Witam, Radosna studentka szuka istniejącej grupy lub chętnych do... Anka Biegaj ze mną! (5) Biegaj ze mną! Witam ,mam 37lat jestem kobietą mieszkam w Pruszczu na... osoba prywatna DART DART DART DART (1) Dyscyplina ta w oszałamiającym tempie weszła do Polski jako sport który... dart Co myslisz o wplywie Euro 2012 na Polske? (1) Witam! Jako studentka trzeciego roku Zarządzania Turystyką i Megaimprezami... JoannaZ Szukam osoby do wspólnego biegania najlepiej wieczorami :) Śródmieście. (2) Szukam osoby do wspólnego biegania najlepiej wieczorami :) Śródmieście.... Julita narty (1) czy przypadkiem ktoś z Was nie wybiera się do Zakopca na narty pod koniec... dd Szukam chętnych do gry w koszykówkę (33) Witam Szukam chetnych osób do wynajęcia wspólnie sali i pogrania w kosza raz... peper