Szukam zespołu - piłka nożna (1) Witam mam na imię Tomek, mam 23 lata, grałem w piłkę 8 lat, jako obrońca,... Tomasz DARMOWE ZAJĘCIA WSPINACZKOWE DLA DZIECI 7-12 LAT (3) DARMOWE ZAJĘCIA WSPINACZKOWE DLA DZIECI 7-12 LAT GRIMPADO wspinaczka (2) wspinaczka szukam osoby chętnej do pojscia na scianke do elewatora, mam 33... Monika
rekreacja nie idzie w parze ze sportem (2) witam chciałem Wam tylko pogratulować że nie macie u siebie stadionu... mundekwawa poszukuje "Trenera " (1) na indywidualne lekcje piłki nożnej dla 8 latka . ćwiczenia techniki... Krzysiek Koszykówka na sali (2) Szukam osób chętnych do gry w koszykówkę na sali Termin: piątek... mama Akademia Koreańskich Sztuk Walki (11) !!!Zapraszamy!!!... Mik79 Aqua aerobic - tanio . Gdzie szukać? (2) Jak w tytule :) Chciałabym zapisać sie na zajęcia aqua-aerobiku ale gdzieś... Kasia Szukam pani do gry w tenisa ziemnego (4) Szukam pani do gry w tenisa ziemnego WITAM - SZUKAM PANI KTÓRA LUBI W... Tomek niedrogie studio fitness w Gdyni. (3) Witam, Czy moglibyście polecić jakieś niedrogie studio fitness w Gdyni?... nosterek squash/good luck club (2) squash/good luck club jouc szukamy bramkarza i napastnika:):) (1) Witam 5 ligowy klub z Gdanska szuka bramkarza lub napastnika:):)jesli chcesz... rudzik999 nordic walking (5) nordic walking szukam osoby chetnej na nordic walkin w weekendy z gdyni, Monika badminton,siłownia ,sw (3) badminton,siłownia ,sw przyłącze się do osób grywających w badmintona, lub... Tomek biegamy w Chwaszczynie lub Karczemkach (2) Szukam towarzystwa do wspólnego biegania. Mam kilku chętnych. mleczko63 KOSZYKÓWKA (11) KOSZYKÓWKA Szukam osób grających w kosza na sali po godz.18 na terenie... macs partner/ka do wspólnego biegania (9) poszukuję osoby chetnej do biegania w różnych wybranych miejscach w gdyni ; ) Klaudia WSPÓLNE BIEGANIE !!! GDYNIA !!! (3) WSPÓLNE BIEGANIE !!! GDYNIA !!! M. Kluby MMA/Muai Thai Gdynia (2) Witam znacie jakieś kluby gdzie mógłbym rozpocząć treningi w Gdyni ? Wiem, ze... Tun Gdzie mozna kupic w Twojmiescie niedrogo rolki dobrej jakosci? (12) jak w temacie ;) Menia