Niepełnosprawni sportowcy (1) Witam, szukam osób niepełnosprawnych, które poprzez sport dokładnie... wioslarz Taekwondo i Hapkido (Wrzeszcz, Osowa) (19) ===============> U.K.S. "Spartakus" <=============== Zaprasza... Mik79 wynajem mieszkania? (3) witam. kupiłem ostatnio mieszkanie na zaspie, 3km od stadionu, 5min od skm i... asxsajkndas
Wspólna Cykloza (3) Wspólna Cykloza Nazywam się Tomek i mam 20 lat. Jako że zbliża się już... Tomek PIŁKA NOŻNA (3) PIŁKA NOŻNA Gramy co tydzień w czwartki o 20 na Żabiance od dłuższego czasu... Krzysztof Drużyna grająca w Trójmiejskiej Lidze Piłkarskiej poszukuje bramkarza!! (4) Drużyna grająca w Trójmiejskiej Lidze Piłkarskiej poszukuje bramkarza!!... Drużyna RKS STOCZNIOWIEC (2) No i jak wie ktoś coś na temat hokeistów, czy wyjdą na lód w przyszłym roku? SD Gdzie na wypoczynek w góry (2) Poszukuję sprawdzonej lokalizacji na urlop. Interesuj mnie wypoczynek Dla... Jarek Kompanki do zajęć fitness w Energy Club w Gdyni (12) Kompanki do zajęć fitness w Energy Club w Gdyni Hej, mam 20 lat i dość duże... Magdalena brydż sportowy (2) mam pytanko, czy ktoś się orientuje gdzie w Gdyni można pograć w brydża? są... waldoch Poszukuje kumpla do biegania na koniec marca (1) tylko z Oliwy ... PILKA NOZNA SZUKAMY OSOB (1) =SZUKAMY OSOB KTORE CHCIAŁYBY POGRAC NA JAKIMS BOISKU W PILKE NOZNA . TERMIN... Mariusz Szukam partnerki na basen, grę w badmindtona (5) Szukam partnerki na basen, grę w badmindtona Szukam partnerki z którą... Bogdan Zwarty i gotowy do gry w koszykówkę i piłkę nożną (4) Zwarty i gotowy do gry w koszykówkę i piłkę nożną Cześć! Chętnie dołączę... Sołtys SZUKAM PARTNERKI DO SALSY ALBO TT OD PODSTAW - WRZESZCZ (1) Hej, Szukam partnerki do nauki tanca salsa lalbo TT w Dance Avenue we... Schumi tenis stołowy - szukam sparing partnera/ki (3) Witam. Mam 25 lat, szukam kogoś chętnego i potrafiącego grać w tenisa... adi_nasa Tomek (1) Witam wszystkich, Zestem zainteresowany graniem w tenisa stołowego po 7... Tomek aqua aerobik (12) czy chce ktos zaczac ze mna w posejdonie??? xxxm Tenis stołowy na Zaspie - szukam chętnej 1 osoby do grania (2) Witam, Poszukuję chętnej osoby do pogrania w ping-ponga na hali na Zaspie.... hermesso dzis na basen (1) Ide dzis na basen, na Jelitkowo do Hotela Posejdon, Kto moze chce sie dolacic... 0n