Barcelona - Milan (1) Witam, Jestem dzisiaj w trojmiescie a nie znam za bardzo tych stron. Kto mi... Piotr Piłka nożna dzisiaj na 17 15. Gd Oliwa Ul Wąsowicza. (1) Witam Potrzebujemy 2-3 osób na dzisiaj. Hala przy szkole sportowej. Czas... Myszkin Witam, chciałbym się dołączyć do gry w piłkę, obecnie studiuje. (6) Witam, chciałbym się dołączyć do gry w piłkę, obecnie studiuje. Chętnie... Maciek
Spotkanie slacklinowe - sopot - 07.04.2012, godz 14.00 (1) Zapraszam wszystkich zainteresowanych na spotkanie slacklinowe, które będzie... Michał - gdynia KOSZYKÓWKA / basket (16) KOSZYKÓWKA / basket Szukamy od 3 do 5 osób do gry w kosza na sali w Sopocie... Przemek piłka nożna (1) Witam Do niedawna grałem raz w tygodniu w piłkę na hali, przez jakieś 3... Krzysiek Piłka nożna - czwartek (5) Piłka nożna - czwartek Gramy co tydzień w czwartki o 20 na Żabiance od... Krzysztof WSPÓLNY NORDIC WALKING!!!!! (2) Witam wszystkich:) Jestem instruktorem NORDIC WALKING. Jeżeli masz kijki, nie... Czajka Granie na orliku. (5) Granie na orliku. Witam poszukuje osób, drużyn, które grają bądź chcą... Karol Sadecki R O L K I (2) R O L K I zazwyczaj na rolki ide tak max na 2godziny w rożnych godzinach... Mariusz :) szukamy osob chetnych pograc na orliku (1) Witam, jak w temacie.. gramy w poniedziałki i środy o 20.10-21.40 , w Gdańsku... grzesiek Szukam partnera do tańca towarzyskiego (4) Szukam partnera do tańca towarzyskiego WITAM, Mam 22 lata,tańczę od 3 lat... sylwia chłopak szuka koleżanki na siłownię (4) chłopak szuka koleżanki na siłownię Witam. Szukam koleżanki, która... młody Samoobrona (3) Samoobrona Zapraszamy na zajęcia z samoobrony do Akademii Samoobrony... Guardian Akademia Samoobrony Amatorski wrestling na pomorzu zaprasza (1) Witam. Chciałem zaprosić chętnych do wstąpienia w szeregi Trójmiejskiej... lays Wspólne wypady na rolki w Gdańsku nad morzem (2) Wspólne wypady na rolki w Gdańsku nad morzem Hej, Szukam chętnej... Alina Wspólne wypady na rolki w Gdańsku nad morzem (2) Wspólne wypady na rolki w Gdańsku nad morzem Hej, Szukam chętnej... Alina Wspólne wypady na rolki w Gdańsku nad morzem (2) Wspólne wypady na rolki w Gdańsku nad morzem Hej, Szukam chętnej... Alina pobiegamy w okolicach przeróbki/starówki? (1) cześć, chciałam pobiegać wieczorami ok godzinki spokojnym tempem. mieszkam... kobieta25 Piłka nożna Orlik lub podobne (1) czy gdzieś w okolicach Sopot , Żabianka można dołączyć ? Kontakt smg96@op.pl smg96