chętnych do wypraw rowerowych (20) chętnych do wypraw rowerowych jestem jeszcze żwawą 40-latką lubiącą spędzać... Monia PIŁKA NOŻNA (6) PIŁKA NOŻNA Gramy co tydzień w czwartki o 20 na Żabiance od dłuższego czasu... Krzysztof Żabianka - Oliwa - Przymorze (8) Żabianka - Oliwa - Przymorze Hej. Od niedawna mieszkam w Oliwie. Chętnie... On
Na rower kobietę zabiorę (3) Na rower kobietę zabiorę Jeśli się nudzisz i lubisz chociaż troszkę jazdę... mężczyzna Tenis - poszukuje partnera do gry w tenisa, dysponuje kortem (gratis za kilka wskazowek) gram od kilku tygodni (3) Tenis - poszukuje partnera do gry w tenisa, dysponuje kortem (gratis za... nadmorski26@o2.pl jeżeli chcesz zaspiewac hymn Polski wraz z kilkoma tysiącami kibiców, jeżeli chcesz poczuc atmosferę swięta piłkarskiego, (1) mecz Polska-Czechy odbędzie się w sobotę 16 czerwca o godz. 2045 we... euro wspólnie na rower (4) wspólnie na rower umówię się na rower z sympatycznym kawalerem 31 l + . ona i rower Szukam osob do spacerow z kijkami (2) Szukam osob do spacerow z kijkami szukam osob do spacerow z kijami na... jolanta Szukam chętnych (1) Szukam chętnych na wspólne wyjście na basen i saune w Jelitkowe. Botanik tenis ziemny - chętni do gry (10) Witam, szukam osób chętnych do pogrania od czasu do czasu, moj poziom to... ksidi tenis ziemny - kto chce pograć ?? (3) hej szukam osób chętnych do grania w tenisa w Sopocie poziom srednio... aaabbbcccddd Dziewczyna szuka towarzysza do wspólnego biegania Gdynia – Sopot - Gdańsk (7) Dziewczyna szuka towarzysza do wspólnego biegania Gdynia – Sopot -... noir85 Tenis ziemny (2) Szukam osób chętnych do gry w tenisa ziemnego. Poziom średnio-zaawansowany.... ksidi3miasto Tenis Ziemny szukam kompanki/a do gry (1) Hej Zaczyna się sezon na kortach ziemnych więc szukam kogoś kto chciał by... Star wars Gdzie jest w Gdańsku jakiś klub Muay Thai (27) Szukam jakiegoś dobrego klubu Muay Thaiw Gdansku. Słyszałem że jest jakis... Rutek tenis stołowy (5) tenis stołowy Poszukuje partnera(ki) do gry w tenisa stołowego na... Piotr Sulak@wp.pl Szukam na rowerz :) (3) Szukam na rowerz :) Witam.Jestem Maciej.Szukam towarzystwa na rower.Jestem... Maciej Bieganie Gedania (7) Czy orientujecie się, czy można sobie pobiegać na stadionie Gedanii? Mieszkam... Ona Relacja Manchester United-Manchester City (1) Czy ktos w trojmiescie spotyka sie zeby ogladac derby w jakims pubie? Danielos Klub Grubasa :) (8) Witam, Zastanawiam się nad zorganizowaniem Klubu, w którym wszystkie osoby... mantayo