szukam chętnych do gry w tenisa ziemnego (4) Jak w tytule, szukam osób które grają rekreacyjnie w tenisa a nie mają z kim,... amator ziemnego Tenis stołowy (2) Tenis stołowy Witam ! Ja 32 l. Poznam osoby pasionujace sie oraz grające... Tenis stołowy !!! tenis nauka gdynia (2) witam,nie wiem czy kobieta po 30-tce może nauczyć się jeszcze (dla... basik
gucio (1) dobrze gram w pilkę na każdej pozycji oprócz na bramce. czy jest jakiś klub... Magda Poranny jogging (3) Witam, czy jest chętna osoba do porannego joggingu? :) Jestem z Żabianki,... Magda poszukuję koleżanki do aktywnego spędzania czasu :) (6) poszukuję koleżanki do aktywnego spędzania czasu :) Poszukuję koleżanki... Gosia kto umie pływac? (1) może mnie nauczy.. kakak zajęcia dla kobiet 35+ ? (11) Witam Polećcie jakieś zajęcia ruchowe w Trójmieście dla kobiety powyżej 35... mama szukam klubu (1) najlepiej w redboxie, więcej info pod gg 2246638 marcin Kluby Piłkarskie Szukam (6) Byłbym zainteresowany wstąpieniem do klubu piłkarskiego znajdującego się w... mireck rejsy weekendowe - szukam sterników (3) Cześć, mam 26 lat i jestem z Gdyni. Chciałabym poznać osoby z patentem... dd Szukam druzyny na sparing (1) Witam : ) tak jak w temacie, szukam drużyny piłkarskiej na sparing w Sobote... Rafał Badania sportowców. (4) Mam pytanie, może ktoś się orientuje. Czy faktycznie osoby do 21 lat mogą... Shan Czy jest tu jakiś dobry bramkarz? (1) j.w. potrzebny do ligi red box. Połowa meczy na spółę z innym bramkarzem.... zawodnik Gimnastyka dla doroslych, Gdańsk (4) Witam, ma ktos moze namiar na zajecia gimnastyczne w Gdansku? Mam na mysli... technics Nauczę jazdy na rolkach, tańca i jazdy wyczynowej na rolkach w zamian za pomoc w nauce języka niemieckiego (2) Nauczę jazdy na rolkach, tańca i jazdy wyczynowej na rolkach w zamian za... Tomasz poznam partnerke do tenisa ziemnego (2) poznam partnerke do tenisa ziemnego ktora umie grac w tenisa, ja szatyn 37... . sztuki walki - grupa dla kobiet (8) czy jest gdzieś w Trójmieście szkoła sztuk walki (karate, aikido, judo,... Ania gdzie sprzet wodny do wynajecia (1) kajaki do wynajecia znalazłem, jakim sprzętem mozna jeszcze popływac po... kordesik Jak zrobić patent żeglarski? (6) Szanowni Forumowicze, czy zrobienie patentu żeglarskiego zajmuje dużo czasu?... Slawek