ktos ze mna pobiega? wrzeszcz, jaskowa dolina (1) witam, jestem z wrzeszcza, szukam kogos, kto ze mna pobiega po laskach w... iza moze ktos ze mna pobiega? okolice jaskowej doliny (1) jestem kobieta :-) z wrzeszcza, okolice manhattanu. szukam kogos do wspolnego... iza Szukam zawodników do drużyny w lidze Red BOX (16) kontakt gg 126 40 753 Pozdrawiam Da
Gdzie w tenisa ziemnego w wakacje? (2) Witam. Za oknem ładna pogoda więc szukam miejsca gdzie mógłym pograć w... Marek bieganie (3) Mieszkam na ul. CZERMIŃSKIEGO szukam osoby do wspólnego biegania, nad... anna12 MMA na Sopockim Molo (3) W sobote na molo odbyły się trzy zawodowe walki MMA. Wyniki: Walka 1:... Akademia_Sarmatia bieganie (4) bieganie Witam Już raz dawałam ogłoszenie ale odzew słaby:( Próbuję... M badminton (22) Ktoś wie czy jest w Gdańsku sekcja badmintona żeby móc sobie pograć ?... inave tenis stołowy (5) czesc trenowałam 3 lata tenisa stołowego lecz przerwałam i szukam jakis... NATALIA szukam drużyny redbox/ inne ligi (1) Szukam drużyny do gry w redboxie bądź w salezjance. więcej info 2246638. marcin Baltica Sport Cup - Plażowe mistrzostwa Beach Soccera (2) BALTICA SPORT Cup Plażowe mistrzostwa Beach Soccera Już w najbliższą... Marina ootball Park Wodery dla kobiety. rozmiar max37 (1) Witam ,lubię wędkować z mężem ,ale nie wiem ,gdzie można dostać wodery,a... wędkarz kobieta:) Ktoś prowadzi może pensjonat lub agroturystykę? (1) Witam potrzebuję rachunek za wczasy. Czy ktoś ma możliwość wystawienia ??... alias Szukamy Trenera (1) Poszukujemy trenera do objecia druzyny GTS Kolbudy II. Kontakt 512225032 lub... Bartek Hołubiec Partnerki/Partnera do Tenisa (3) Partnerki/Partnera do Tenisa Szukam kogoś z kim mógłbym pograć w tenisa.... Bartek kosz! (3) kosz! Witam. Są wakacje, pomyślałam, żeby zebrać grupę do wspólnej gry w... Patrycja Chcesz grać w lidze Red Box? Zapraszam na trening. (1) 29 sierpnia 2011 r. rusza kolejny już 9 sezon ligi Red Box. Nasz zespół... Piotr Nauka gry w tenisa ziemnego dla dorosłych Gdynia (1) Witam, może ktoś poleci dobrego nauczyciela gry w tenisa ziemnego, najlepiej... tt Ribem po wodach Trójmiasta (2) Witam serdecznie Poszukuję Chętnych na wspólną dwugodzinną wycieczkę ribem... skysiejo siatkówka na plaży dla rozrywki (2) siatkówka na plaży dla rozrywki Chętnych do gry w siatkę na plazy w Gdyni... Lotka