Jaka silownie wybrac? (Gdynia i okolice) (1) Jaka silownie wybrac? Chodzi mi o to gdzie najlepsze dziewczyny cwicza ( w... marian Jak rower ale nie rower (2) Witam. Wczoraj w Sopocie odbyłem jazdę testową na stepper bike. Coś... step. jak mecz UMG - Urząd Miejski w Gdansku kontra Urząd Miasta Gdyni? (2) jak mecz UMG - Urząd Miejski w Gdansku kontra Urząd Miasta Gdyni? olo
Pilnie poszukuję basenu z sauną (4) Witam! Pilnie poszukuję basenu z sauną na terenie Trójmiasta. Zależy mi... rooman Nowa ścieżka rowerowa - Bulwar Nadmorski w Gdyni (12) Niestety już została opanowana przez szalejących z zawrotnymi prędkościami... keicam Drużyna Narodowa Adamiaków trenuje na Euro 2012 (3) Opinie do zdjęcia: <a... Kubiś Janusz fitness/siłownia (1) Zbieram się już od jakiegoś czasu, żeby pójść ale samej brak mi motywacji.... Asia PILNE!! BRAMKARZ POTRZEBNY OD ZARAZ:) (1) tak jak w tytule potrzebujemy bramkarza , do ligo red boxa, i na turniej 9... lokistg biegam bo lubię :-) (2) teree 11 Bieganie - Darmowe badanie pronacji stopy ? (6) Kto wie gdzie można wykonac badanie pronacji? Kamil Witam, jezeli masz ochote na tenisa to zapraszam, nie ma znaczenia jak grasz, wazne zeby troche pobiegac, pozdrawiam:-) (2) Witam, jezeli masz ochote na tenisa to zapraszam, nie ma znaczenia jak... nadmorski26@o2.pl SIATKÓWKA PLAŻOWA - DOŁĄCZ DO EKIPY (1) Witam, Szukamy kilku osób do wspólnej gry w siatkówkę plażową. Nasz poziom... Mać Zapraszam dobrych zawodników do drużyny z ligi red box. (1) Jeżeli czujesz, że byłbyś wzmocnieniem drużyny, która występuje w II lidze... ja potrzeba Ci trochę ruchu? napisz (1) Cześć Poszukuję towarzyszki do aktywnego spędzania wolnego czasu, chętnie... szatii Szukamy sponsora dla drużyny amatorskiej (1) Witam, tak jak w temacie, szukamy sponsora dla naszej drużyny, jesteśmy z... Ralph windsurfing gdzie w 3miescie? (1) chce sie zapisac na kurs weekendowy, gdzie najlepiej?? neptunka pilka nozna-Bramkarz (1) witam nadal poszukuje bramkarza do druzyny amatorskiej, rowniez chetne osoby... grzesiekstg Impreza na stadionie PGE Arena Gdańsk (60) Impreza współorganizowana przez miasto Gdańsk i telewizję TVN. Szczegóły... trojmiasto.pl Piłka nożna - weekend (1) Chętnie zagram / dołączę do jakiejś drużyny grającej / trenującej w weekend,... Tomek kurs tańca towarzyskiego w Gdańsku-partner poszukiwany (1) Cześć, Chciałabym się zapisać na kurs tańca towarzyskiego dla... mariposa